Kicsi eső, kicsi szél: Lesd meg, milyen idő lesz holnap!

Forrás: Thinkstock -
időjárás október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, csütörtökön már csak rövid időre süthet ki a nap. Nyugaton inkább a borult időszakok lesznek túlsúlyban, keleten, északkeleten van nagyobb esély napos periódusokra.

Sokfelé tartósan párás lesz a levegő, főleg az éjszakai órákban köd is képződik. Éjszaka a Dunántúlon és a déli megyékben is számíthatunk esőre, záporra, a ködös helyeken szitálásra. Csütörtökön már több helyen, és a szerdainál több csapadékra van kilátás, de a mennyisége így sem lesz jelentős. Csütörtökön az Alföldön és a középső országrészben délkeletire fordul a szél, és időnként megélénkül.

Forrás: Thinkstock

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 8, 13 fok között alakul, de északkeleten néhol ennél pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 13, 18 fok között valószínű.

Elhunyt Christine Arnothy magyar származású francia írónőhttp://www.life.hu/news/20151007-elhunyt-christine-arnothy-magyar-szarmazasu-francia-irono.htmlNyolcvannégy éves korában elhunyt Christine Arnothy magyar származású francia bestseller-írónő - közölte kedd este a lánya. News--A pedofil babysitter vallomása: "Túl gyorsan esek szerelembe"http://www.life.hu/news/20151007-bevallotta-a-babysitter-aki-gyerekkel-szexelt-hogy-gyorsan-esik-szerelembe.htmlElőször szólalt meg a 21 éves Jade Hatt, aki szexuális kapcsolatba keveredett egy 11 éves fiúval. A fiatal nő állítja, a fiú azt mondta, idősebb, ő pedig hitt neki. News--Már sejteni, mi végzett az internet 13 éves sztárjávalhttp://www.life.hu/news/20151007-meg-nem-tudni-mibe-is-halt-bele-a-tizenharom-eves-caleb-logan.htmlAhogy korábban mi is megírtuk, az ismert YouTube-sorozat, a Bratayleys egyik szereplője, Caleb Logan a múlt héten váratlanul elhunyt. Most fél Amerika azt találgatja, vajon mi történhetett a fiatal fiúval. NewsOrigo"Azt sem mondták, hol kereshetem a holttestet" - Összeomlott a Maradj talpon!-ban életét vesztett nő kedvesehttp://www.life.hu/news/20151007-a-maradj-talponban-eletet-vesztett-no-kedvese-azt-sem-tudta-hol-keresse-a-no-holtestet.htmlAhogy arról szeptemberben a Life.hu beszámolt, meghalt egy néző Gundel Takács műsorában. A Maradj talpon! forgatásán egy 32 éves nő vesztette életét, majd az is kiderült, párját nem engedték oda haldokló barátnőjéhez. És ez még nem minden... News--Íme, a világ legszomorúbb cicája - Fotó!http://www.life.hu/news/20151006-luhu-a-vilag-legszomorubb-arcu-cicaja-es-a-jelek-szerint-vilaguralomra-tor.htmlLuhu képeit látva egyszerűen elolvadtunk, hiszen ilyen cuki cicát régen láthattunk. Úgy tűnik, az internet népe is imádja, hiszen lassan már 93 ezer követője van. NewsOrigoKözeleg a tél! Egy héten belül havazhat - Elő a bundabugyival!http://www.life.hu/news/20151006-egy-heten-belul-havazhat.htmlNem túl jó híreket szállított az Országos Meteorológiai Szolgálat. Jövő héten már előkaphatjuk a bundabugyit a szekrény mélyéről, ugyanis jön a hideg. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.