Már sejteni, mi végzett az internet 13 éves sztárjával

Forrás: Instagram/officiallybratayley -
YouTube halál kisfiú rejtély videó Caleb Logan család vlogger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban mi is megírtuk, az ismert YouTube-sorozat, a Bratayleys egyik szereplője, Caleb Logan a múlt héten váratlanul elhunyt. Most fél Amerika azt találgatja, vajon mi történhetett a fiatal fiúval.

Az eddigi információk szerint a gyerek halálának természeteses okai voltak, melyet édesanyja, a hivatalos Instagram-oldalukon meg is erősített. A fiú halála annyira váratlanul érte a rajongókat, hogy sokan nem is tudják elképzelni, mi történhetett a gyerekkel. Kedden az anya egy bejegyzést tett közzé, melyben megpróbálta elmagyarázni, hogy mi is történt a fiával.

Forrás: Instagram/officiallybratayley

"Caleb halála sok kérdést vet fel, hiszen a felvételeken a fiam látszólag egészséges volt. Sajnos azonban a nemrég elkészült tesztek bizonyítják, hogy egy eddig fel nem ismert betegség végzett vele. A végső választ az elkövetkező hetekben tudunk majd adni, de addig is szeretnénk megkérni mindenkit, hogy inkább a jó pillanatokra emlékezzünk, mint a halál gondolatára."

A család élőben közvetíti majd a szertartást szerda este több közösségi portálon is, hogy minél többen elbúcsúzhassanak a 13 éves fiútól.

Loganék az utóbbi öt évben megszállottan osztottak meg magárukról különböző videókat, melyek álnéven kerültek fel az internetre. Ezekkel a felvételekkel rövid időn belül emberek millióit vonzották a képernyők elé, és hatalmas népszerűségre tettek szert.

"Azt sem mondták, hol kereshetem a holttestet" - Összeomlott a Maradj talpon!-ban életét vesztett nő kedvesehttp://www.life.hu/news/20151007-a-maradj-talponban-eletet-vesztett-no-kedvese-azt-sem-tudta-hol-keresse-a-no-holtestet.htmlAhogy arról szeptemberben a Life.hu beszámolt, meghalt egy néző Gundel Takács műsorában. A Maradj talpon! forgatásán egy 32 éves nő vesztette életét, majd pedig az is kiderült, párját nem engedték oda haldokló barátnőjéhez. És ez még nem minden... News--Íme, a világ legszomorúbb cicája - Fotó!http://www.life.hu/news/20151006-luhu-a-vilag-legszomorubb-arcu-cicaja-es-a-jelek-szerint-vilaguralomra-tor.htmlLuhu képeit látva egyszerűen elolvadtunk, hiszen ilyen cuki cicát régen láthattunk. Úgy tűnik, az internet népe is imádja, hiszen lassan már 93 ezer követője van. NewsOrigoSzelfizni akart, de a halálba zuhant egy 23 éves lány http://www.life.hu/news/20151006-szelfit-akart-a-szikla-peremen-de-a-melybe-zuhant-a-huszonharom-eves-lany.htmlZoe Woolmer éppen Ausztráliában pihent, amikor kiszúrt magának egy merész fotózási helyszínt. Bár biztonságosnak ítélte a szikla peremét, pár perccel később mégis a mélybe zuhant.NewsThinkstockHoppá, lehet, hogy a pasid kutakodik a Facebookodban? Buktasd le!http://www.life.hu/news/20151006-igy-lehet-megnezni-ki-lepett-be-a-facebookodba.htmlBocsi, Facebookon leskelődők, mostantól nem vagytok biztonságban. Bárki lecsekkolhatja, hogy milyen gépről, mikor léptek be fiókjába. NewsOrigoMás nő nevét suttogta szex közben, majdnem belehalt http://www.life.hu/news/20151006-mas-nevet-mondta-szex-kozben-a-ferj-majdnem-belehalt-a-hibaba.htmlEgy házaspár éppen romantikus éjszakáját töltötte együtt, amikor a férj nem a felesége keresztnevét kezdte el sóhajtozni. A nő nem tétlenkedett. News--Így teljesítik a haldoklók utolsó kívánságát – Megható fotók!http://www.life.hu/news/20151005-ambulance-wish-foundation-alapitvany-haldoklok-utolso-kivansagat-teljesitik.htmlA holland mentős, Kees Veldboe, 2006-ban szállított egy haldokló beteget, aki megkérte: álljanak meg az óceánparton, hogy még egyszer, utoljára élvezhesse annak látványát. A mentős kitolta őt a partra, és megörökítette a pillanatot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.