Szelfizni akart, de a halálba zuhant egy 23 éves lány

halál szelfi lány baleset Ausztrália
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoe Woolmer éppen Ausztráliában pihent, amikor kiszúrt magának egy merész fotózási helyszínt. Bár biztonságosnak ítélte a szikla peremét, pár perccel később mégis a mélybe zuhant.

A fiatal brit lány a Kings kanyonban túrázott éppen egy csoporttal, amikor többen is képeket szerettek volna készíteni. A látványossághoz érkezők legtöbbször azon szórakoznak, hogy leesős szelfiket készítenek magukról, amelyeken úgy tűnik, mintha mindjárt lezuhannának – írja a Telegraph.

Forrás: Thinkstock

Zoe is hasonló fotót akart lőni magáról, de a lába nem ért le a párkányra, így amikor a fal peremét elengedte, leesett a szikláról. A csapat ötven perc alatt ereszkedett le a lányhoz, aki még élt ekkor, de később a kórházban életét vesztette.

Áldozatokat szed a szelfi Oroszországban

Az orosz belügyminisztérium figyelmeztető kampányba kezdett, amelynek során a szelfizés veszélyeire hívják fel az emberek figyelmét. Az utóbbi időben megnőtt a halálos balesetekhez vezető fotózások száma Oroszországban, így a tárca egy felhívó kampányt készített a lakosságnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.