Dráma! Megfulladt egy kétéves kisfiú, míg az anyja Facebookozott

Facebook baleset fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rokonok többször is figyelmeztették a négygyermekes Claira Barnettet, hogy kerítse el valahogy a lakásuk közelében lévő tavat, mondván balesetveszélyes. A nő nem törődött az intelmekkel.

Pár nappal harmadik születésnapja előtt fulladt meg egy kisfiú az angliai Beverley-ben. Édesanyja épp a barátaival beszélgetett és képeket töltött fel a Facebookra, amikor gyermeke elmerült a vízben - írja a Daily Mail.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A kis Joshua Barnett a tó körül játszott, a mamája azonban nem figyelt rá. A rendőrségnek azt mondta, 10 másodpercet alatt ott termett, az viszont nem derül ki, hogy a kicsi mennyi ideig volt a víz alatt. A kétéves fiú a kórházban életét vesztette.

Barnettet, akinek négy gyermeke három különböző férfitől született, többen figyelmeztették már a veszélyre, de ő nem foglalkozott vele, nem kerítette el a bérelt háza udvarán lévő tavat. Úgy tudni, az anya végül bűnösnek vallotta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.