Katalin hercegnő váltás Katalin hercegné karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Erzsébet királynő nem igazán rajong az ötletért, Katalin hercegné új vállalkozásba kezd. Nem elég neki, hogy hercegné és kétszeres anyuka?

Mindenki kedvenc hercegnője testvérével, Pippa Middletonnal szeretne belevágni egy közös vállalkozásba. A két szépség egy bioételeket gyártó boltláncot szeretne nyitni, amelynek Anmer Organics lenne a neve.

Forrás: AFP/Ian Vogler

Katalin és Pippa nagyon szeretnek főzni, a hercegnő még zöldségeket is termeszt az Anmer Hall nevű birtokukon. Állítólag György herceg sok saját termesztésű zöldséget, gyümölcsöt kap enni.

Íme, az 5 legnagyobb botrány Katalin hercegné körül

Ha az ember lánya egy herceghez megy feleségül, vállalnia kell, hogy csak extrakevés kilengés fér bele a hétköznapjaiba. Katalin hercegnének azonban néhány húzásával idén is sikerült felborzolnia a kedélyeket – mutatjuk, melyek voltak ezek. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Az egyelőre még csak ötletstádiumban lévő tervről Katalin egyik közeli ismerőse suttogott a Vanity Fair magazinnak. Állítása szerint másfél év múlva már összeáll minden, és indulhat a munka, hacsak Erzsébet királynő nem szól közbe. Őfelsége szerint ugyanis nem méltó egy hercegnéhez ez a munka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.