Ez lehet a baki mögött: Ittasan keverhette össze a Miss Universe helyezettjeit a műsorvezető

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller -
győztes Las Vegas Steve Harvey szépségverseny kaszinó összekeverés játék alkohol rulett Miss Universe bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alkohollal a kezében látták rulettezni a Miss Universe szépségverseny előtt Las Vegasban a népszerű talk show-műsorvezetőt és komikust.

Sosem végződött még akkora bakival egy szépségverseny, mint vasárnap a Miss Universe döntője Las Vegasban. Mint a Life.hu megírta, az est házigazdája, Steve Harvey egész egyszerűen összekeverte a győztesek nevét: az eredetileg megválasztott Miss Fülöp-szigetek helyett Miss Kolumbia fejére került a korona, akitől végül sűrű bocsánatkérések közepette vissza kellett venniük.

Rég volt már ilyen kínos egy szépségverseny koronázása Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

Az élő adásban elhangzott elnézések után Steve Harvey Twitteren is biztosította a népet, mennyire sajnálja a dolgot, ám arról már nem szólt a fáma, hogyan is véthetett ilyen súlyos bakit a népszerű műsorvezető és komikus.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Ethan Miller

A TMZ hírei szerint azonban akad némi magyarázat, tekintve, hogy nem sokkal a verseny előtt kaszinókban látták rulettezni Harveyt, némi itallal a kezében. Szemtanúk szerint a vasárnapi esemény előtt szombaton, illetve pénteken is a kaszinókban töltötte idejét a műsorvezető. Nem csoda hát, hogy vasárnap estére kissé szétesett...

Amikor sírva nevetünk: kínos bakik szépségversenyeken

A vasárnap esti Miss Universe 2015-ös versenyén Las Vegasban hatalmas baki történt: a győztesnek járó koronát nem az első helyezett kapta, mert a műsorvezető rossz nevet olvasott fel. Ennél kínosabb helyzetbe nemigen lehet kerülni szépségversenyen, de persze nem ez volt az első kellemetlen szituáció a szépségkirálynő-választások történetében - a Life.hu cilkkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.