Tragédia! Megtalálták a brit színésznő, és két gyermeke holttestét

Forrás: BBC -
gyilkosság halál színésznő Sian Blake holtest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínű, hogy Sian Blake brit színésznő és két gyermeke földi maradványait találták meg a rendőrök, jelenleg a családfőt keresik.

Három holttestet ásott ki a rendőrség Sian Blake kertjéből, feltehetően a színésznőről és két gyermekéről van szó, bár a hatóságok hivatalosan még nem azonosították az áldozatokat -írja az Origo.

Forrás: BBC

A brit színésznő, valamint két gyermeke, a nyolcéves Zachary és a négyéves Amon eltűnését december közepén jelentették, pár napra rá pedig a családfőnek, Arthur Simpson-Kentnek is nyoma veszett - a rendőrök ekkor kezdtek el vizsgálódni a családi birtokon.

Sian Blake a kilencvenes években az EastEnders című szappanoperában mutatkozott be, később olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Baleseti sebészet, a Doktorok vagy a Skins. 2009 óta nem láthattuk a képernyőn, azóta főállású anyaként nevelte a gyerekeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.