Kiderült, hogyan búcsúztatja a családja David Bowie-t

temetés David Bowie énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban elhunyt legendás énekest állítólag már eltemették, mert nem szeretett volna nagy felhajtást. 

Az énekes családja és közeli barátai egyes hírek szerint privát ceremóniát terveznek a következő hetekben. ,,David családja most szervezi a ceremóniát az imádott férfi emlékére, aki remek férj volt, apa és barát. A család kéri mindenkitől, tartsák tiszteletben a magánéletüket, ugyanakkor nagyon örülnek és jól esik nekik az a sok szeretet és kedvesség, ami a világ minden tájáról érkezik hozzájuk" - áll a család közleményében, ahol azt is írják, örülnek az emlékkoncerteknek, de egyik ilyen eseményt sem a család szervezi.

Forrás: AFP/Martin Bureau

A hírek szerint azonban a zenészt már elhamvasztották New York-ban, minden cécó nélkül. David ugyanis egyszerűen akart elmenni, semmiféle nyilvános megmozdulásra, megemlékezésre nem vágyott, hiszen tudta, a zenéje ott marad mindenkinek, aki szerette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.