kórházi ápolás férfi támadás felfüggesztett börtön ápoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte azt a 22 éves férfit, aki késsel támadt egy kórházi ápolóra.

A férfit kedd éjjel egy fővárosi szórakozóhelyről erősen ittas állapotban szállították be a kórházba, ahol már az elhelyezésekor agresszív magatartást tanúsított - mondta el Ibolya Tibor főügyész az MTI-nek.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

Állapotát óránként ellenőrizte egy ápoló, akit hajnali 4 óra körül a férfi minden előzmény nélkül egy magánál tartott késsel megtámadott: a hasa irányába csapott, ennek következtében a kórházi dolgozó könnyebben megsérült.

A nyomozást a XX. kerületi rendőrkapitányság végezte, annak nyomán a kerületi ügyészség a férfit még az őrizet ideje alatt bíróság elé állította. A bíróság a váddal egyezően állapította meg a férfi bűnösségét és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, valamint súlyos testi sértés kísérlete miatt 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását három évre felfüggesztette.

A tárgyaláson eljáró ügyész fellebbezett az ítélet ellen, letöltendő börtönbüntetést kérve az elkövetőre - áll a közleményben.

Czeizel Endre volt szeretője értékbecslőhöz fordulthttp://www.life.hu/news/20160219-czeizel-endre-volt-szeretoje-ertekbecslohoz-fordult-attol-tart-a-csalad-elhallgat-elole-valamit-a.htmlA genetikus egykori szeretője attól tart, hogy a család elhallgat előle valamit az örökség tárgyát képező több tízmilliós vagyonból. NewsFotó: Zsigmond László/Life.huBaleset történt az M3-as autópályán - Több ember megsérülthttp://www.life.hu/news/20160219-baleset-miatt-teljes-utzar-van-az-m3-as-autopalyan-hatvannal.htmlEgy teherautóról vaslemezek zuhantak az úttestre az M3-as autópályán Hatvan közelében - adta hírül az MTI. News--Mit árul el rólad a kedvenc borod? Most megtudhatodhttp://www.life.hu/news/20160219-mit-arul-el-rolad-a-kedvenc-borfajtad-most-megtudhatod.htmlRozé, cabernet vagy chardonnay – a kedvenc borod többet mondd rólad, mint hinnéd.News--Madárijesztőnek öltöztetett guminővel védi földjét egy kínai gazdahttp://www.life.hu/news/20160218-madarijesztonek-oltoztetett-guminovel-vedi-a-repcefoldjet-egy-kinai-gazda.htmlImmár az egész világot bejárta annak a madárijesztőként funkcionáló szexbabának a fényképe, akit gazdája a hívatlan állatok (és emberek) ellen használ. NewsThinkstockA Facebook üzenetküldője már nem lesz a régihttp://www.life.hu/news/20160219-a-fcebook-hirdeteseket-kivan-beepiteni-az-uzenetkuldo-szolgaltatasaba.htmlIgen nagy újítást tervez bevezetni a Facebook az üzenetküldő szolgáltatásában. Nem mindenki fog örülni, de állítólag hirdetéseket kapunk majd messengeren! News--Februárban lesz még hó? Most megtudhatod!http://www.life.hu/news/20160218-idojaras-elorejelzes-nem-varhato-mar-ho-ebben-a-honapban-keszulj-a-tavaszra.htmlElővehetjük a szánkót a következő hetekben? A mostani előrejelzések szerint nem, úgyhogy vihetjük is fel a padlásra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.