Vilmos herceg a modern dolgozó férfi és apa egy személyben

Forrás: AFP/Ben Stansall -
mentőpilóta család Katalin hercegné Vilmos herceg munka műszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg egyik kollégája a napokban elárulta, hogy Anglia jövőbeli királya mindössze havi 80 órát dolgozik. Kritizálói keveslik, munkatársai azonban a védelmére keltek.

Vilmos herceg tavaly júliusban kezdett dolgozni az East Anglian Air Ambulence mentőpilótájaként. Már az elején tiszta volt, hogy a trónörökös királyi teendői miatt nem tud annyi műszakot bevállalni, mint a többi kollégája.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Nemrég egy munkatársa elárulta, hogy mindössze havi 80 órában, vagyis nagyjából a teljes munkaidő kétharmadában dolgozik. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, kritikusai azonnal támadásba lendültek, és munkakerülő hercegnek titulálták, aki csak vonakodva végzi el munkáját.

Bedobták a csalit a magyar iskolákba: a horgászat lehet az új tantárgyhttp://www.life.hu/news/20160222-bevezetnek-a-horgaszatot-a-magyar-iskolakba.htmlHárom éven belül alapfokú horgászat lehet a tananyag az általános iskolákban - legalábbis ezt reméli a Magyar Országos Horgász Szövetség. News--Tűz ütött ki a Margit-kórházban, a betegeket kellett biztonságba vinni http://www.life.hu/news/20160223-szent-margit-korhaz-masodik-szintjere-kedd-reggel-kellett-riasztani-a-tuzoltokat.htmlA lángok a járóbeteg-ellátó részlegen csaptak fel. Húsz beteget és dolgozót azonnal el kellett távolítani a helyszínről. News--Két fuvar között egy emberölés – Lelepleződött a tömeggyilkos Uber-sofőrhttp://www.life.hu/news/20160222-letartoztattak-a-kalamazoo-i-tomeggyilkos-uber-sofort-jason-daltont.htmlÖsszesen 6 emberrel végzett a kalamazoo-i Uber-sofőr, akit a rendőrségnek nemrég sikerült kézre kerítenie. News--Egyre több a magyar prostituált külföldönhttp://www.life.hu/news/20160222-prostituciora-kenyszeritett-magyarok.htmlMegdöbbentő adatokat hozott nyilvánosságra az Europol: 2009 és 2013 között minden ötödik áldozata magyar volt az európai emberkereskedőknek. A tiniket legtöbbször csábító ígéretekkel csalják ki külföldre, vagy elrabolják őket, de az is megesett, hogy a saját családjuk adta el a fiatalokat. NewsThinkstockMegvan a világ legigézőbb szemű cicája: íme, Cobyhttp://www.life.hu/news/20160222-a-vilag-legigezobb-szemu-cicaja-coby.htmlA fehér, rövidszőrű macska szemei acélos csillogásával vált az internet sztárjává. Gyönyörű tekintetével már több mint 200 ezer rajongót szerzett magának. News--Elhunyt Bányai János irodalomtörténészhttp://www.life.hu/news/20160222-meghalt-banyai-janos-irodalomtortenesz-iro-mukritikus.htmlÉletének 77. évében Újvidéken elhunyt dr. Bányai János akadémikus, kritikus, irodalomtudós, prózaíró, tanár, az Új Symposion és a Híd egykori főszerkesztője. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.