Itt a világvége! Több millió csokit hív vissza a Mars

Forrás: Thinkstock -
csoki élelmiszer Mars
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fogyasztó műanyag darabkákat talált az egyik termékben, így több millió Mars, Snickers és Milky Way csokoládét hív vissza a Mars Inc. 55 országból.

A Mars vierseni üzemében naponta tízmillió darabot állít elő az érintett csokoládékból, a WitschaftsWoche hírportál szerint pedig kéthavi termelésnek megfelelő mennyiséget hív vissza a gyártó, mivel

egy fogyasztó műanyag darabkákat talált az egyik termékben.

A kép illusztráció Forrás: elelmiszernet.hu

Azokat a csokikat hívják vissza a gyárba, amiket 2015. június 19. és 2016. január 8. között gyártottak. A csoki-stop több európai országot érint, közöttük Németországot, Franciaországot, Spanyolországot, Nagy-Britanniát és Belgiumot is. A teljes listát a gyártó a honlapján feltüntette, de az oldal egyelőre nem elérhető, így azt nem tudni, Magyarország érintett-e a csokik visszahívásában.

Kína és Japán között kitört a kondomháborúhttp://www.life.hu/news/20160223-kinaban-keszul-a-vilag-legvekonyabb-ovszere.htmlKi tartja a csúcsot a világ legvékonyabb kondomjával? Egy kínai óvszergyártó magára mutogat, konkurensük, egy japán cég szintén. Ezután pedig egymásra is mutogattak, csak már a bíróságon. Végül megszületett a döntés, és a 42 forintos pénzbírság is. NewsThinkstockBedobták a csalit a magyar iskolákba: a horgászat lehet az új tantárgyhttp://www.life.hu/news/20160222-bevezetnek-a-horgaszatot-a-magyar-iskolakba.htmlHárom éven belül alapfokú horgászat lehet a tananyag az általános iskolákban - legalábbis ezt reméli a Magyar Országos Horgász Szövetség. News--Együtt ropta Obamáékkal egy 106 éves nénihttp://www.life.hu/news/20160222-egyutt-tancolt-obamaekkal-egy-106-eves-neni.htmlA 106 éves néni, Virginia McLaurin egyik legnagyobb vágya teljesült, amikor a Fehér Házban találkozhatott Barack Obama amerikai elnökkel és feleségével a múlt héten. News--Műszőrbalhé! Pirner Almának kabátja miatt szóltak be az állatvédőkhttp://www.life.hu/news/20160220-pirner-almanak-beszoltak-az-allatvedok.htmlÓriási felháborodást váltott ki Pirner Alma legújabb fotója, ami szombaton készült az "Együtt az állatkínzás ellen!" nevezetű tüntetésen. A rúdtáncbajnok ugyanis közzétett egy fotót, amint épp részt vesz a Parlament előtt tartott megmozduláson, és egy szőrmekabátot visel, vagy mégsem?! News--Elképesztő! Kiakadt egy fotós Palvin Barbi fürdőruhás képeinhttp://www.life.hu/news/20160219-kemeny-kritikat-kapott-palvin-barbi.htmlSzerintünk elég dögösek lettek Palvin Barbi fürdőruhás képei, amik a neves Sports Illustrated magazinban jelentek meg. De nem mindenkinek tetszettek a fotók, egy fotóslány például elég kemény kritikával illette a képeket. News--A vietnami börtönben egy zacskó sperma két életet érhttp://www.life.hu/news/20160218-spermaval-ejtette-magat-teherbe-a-bortonben.htmlEgy zacskó sperma mentette meg a haláltól az egyik vietnami börtön női lakóját, aki már a halálsoron várakozott kivégzésére. A nő ugyanis terhes lett, így a törvények szerint nem lehet kivégezni. A babaprojektben négy börtönőr és egy másik rab is részt vett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.