Másfél millió gyűlt össze az adományokat kérő magyar énekesnek, Sickratmannek

Fotó: Kékes Szaffi -
Sickratman zene pénz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénzt kért Facebook-oldalán Sickratman, akit onnan ismerhetünk, hogy nem egy dala beköltözött a fülünkbe, de a Belga tagjaként is hallhattuk már. Most pedig egy megható sztori főszereplője lett, amiben rajongói nem egész 1 nap alatt, másfél milliót gyűjtöttek össze neki.

"A világ sokkal tovább bonyolódott a szememben az elmúlt pár órában. Kaptam koncertlehetőségeket, aztán éjfél után valamivel

megnéztem egy automatában a számlámat is, és 1 575 000 forintom lett.

Ennyi pénzem még sose volt. Ösztöndíjnak veszem. Bűntudat nélkül fogok művészeti tevékenységet végezni. Köszönöm a lehetőséget, és többet ne küldjetek." - írta Sickratman aki közösségi oldalán fordult segítségért anyagi helyzete miatt és aki nem egészen 24 órával azután, hogy a rajongók összedobtak neki a másfél milliót, a posztot eltávolította.

Fotó: Kékes Szaffi

A történet tehát ott kezdődött, hogy Sickratman, azaz Paizs Miklós kiírta Facebook-oldalára, hogy

segítségre van szüksége.

"Egyebet nem tehetek, minthogy kiírom ide a szégyenemet és a számlaszámomat... Igen, ennek az a neve, hogy koldulás. Ülök egy kalap mögött, produkálom magam, és várok. És egy kicsit azért fáj a fölöslegességem, vagy az, hogy mindössze különleges lehetek, de sikeres semmiképp" - írta Sickratman, aki többek közt azt is kifejtette, hogy 165 forinttal nem húzza ki a hónap végéig, és hiába van számtalan zenei projektben, mégsem tud megélni ma Magyarországon.

"Keserédes volt" - Így emlékszik Heath Ledger édesapja fia Oscar-díjának átvételérehttp://www.life.hu/news/20160226-heath-ledger-edesapja-kim-igy-emlekszik-vissza-fia-posztumusz-oscar-dijanak-atvetelere.htmlA nyolc évvel ezelőtt elhunyt színész édesapja, Kim szerint a díj Ledger lányához, az immár 10 éves Matildához tartozik. NewsOrigoIdén nem indul a magyar csapat a Játék határok nélkülben http://www.life.hu/news/20160225-jatek-hatarok-nelkul-nem-lesz-magyar-csapat-iden-a-jelentkezoket-mar-visszautasitottak.htmlAz Origo információi szerint értesítették a jelentkezőket arról, hogy idén nem mehetnek a vetélkedőre. Budapest is felmerült 2016-os helyszínként, így biztosan kiesik. News--Vigyázat! A szelfi halált okozhathttp://www.life.hu/news/20160225-betiltottak-a-szelfiket-mumbaiban.htmlMumbaiban pénzbüntetés jár, ha valaki szelfizik! A tilalom az indiai város 16 körzetében érvényes, és azért vezették be, mert a dél-ázsiai országban számtalan áldozatot követelt a népszerű önfotózás NewsThinkstockElképesztő! Eltervezte kisfia megölését a rendőrnőhttp://www.life.hu/news/20160224-szornyu-reszletek-kerultek-nyilvanossagra-a-gyilkos-rendorno-ugyeben.htmlAz eset még február elsején történt a XVII. kerületben. A tragédiáról most újabb szörnyű részletek kerültek nyilvánosságra. News--A hús-vér Barbie és Ken elítéli a plasztikai műtétekethttp://www.life.hu/news/20160224-az-elo-barbie-es-ken-muteti-beavatkozas-nelkul-lett-ilyen.htmlRengeteg Ken és Barbie hasonmást láttunk már, ám a mostani páros valamiben különbözik az eddigiektől. Ők ugyanis azt állítják, hogy plasztikai műtétek nélkül néznek ki úgy, ahogy. News--Káros őrület: kézfertőtlenítőtől részegednek le a tinikhttp://www.life.hu/news/20160225-vilagszerte-egyre-nagyobb-problema-hogy-alkoholos-kezfertotlenitotol-rugnak-be-a-fiatalok.htmlAz alkoholtartalmú kézfertőtlenítők fogyasztása már világszerte egyre nagyobb problémát jelent. A tinédzserek gyakran isszák meg ezeket a termékeket, hogy berúgjanak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.