Egy szatyorba rejtve csempésztek fel egy négyéves gyereket a repülőre

Forrás: Thinkstock -
embercsempész repülő szatyor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utasok szóltak a március 7-én Isztambulból Párizsba tartó Air France-gép személyzetének, hogy egy nő táskájában valami mocorog: mint kiderült egy négyéves gyerek lapult benne.

Rejtély, hogy miért került egy zacskóba a négyéves gyerek, és az is, hogy miért nem vették észre a becsekkolásnál. Mindenesetre a francia rendőrség már várta a táska gazdáját, egy 36 éves nőt, miután

a repülő landolta párizsi Charles de Gaulle reptéren.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Szerencsére a gyerek épségben megúszta az utat, bár azt egyelőre nem tudni, hogy a nő az édesanyja, vagy illegális empercsempészetről van-e szó.

Egyes jelentések szerint a nő örökbe fogadási eljárást kezdeményezett.

"A vizsgálat folyamatban van, és ez kiterjed az isztambuli reptér biztonsági rendszerére is" - közölte az Air France szóvivője.

Egy pingvin minden évben 8 ezer kilométert úszik, hogy láthassa megmentőjéthttp://www.life.hu/news/20160310-egy-pingvin-mindennap-8-ezer-kilometert-uszik-hogy-lathassa-megmentojet.htmlBrazliában illegálisnak számít a vadállatok tartása, de ez az egyik pingvint egy cseppet sem érdekli. Dindim ugyanis minden évben 8000 kilométert úszik, hogy pár napig legjobb barátjával lehessen, egy 71 éves halásszal. NewsOrigoLekéste a vonatot, egy hajléktalan vette pártfogásábahttp://www.life.hu/news/20160310-lekeste-a-vonatot-egy-hajlektalan-vette-partfogasaba.htmlA napokban egy megható történet látott napvilágot: egy hajléktalan férfi segített annak a brit nőnek, aki egy alkoholmámoros éjszakán lekéste az utolsó vonatot, és nem volt hová mennie. NewsOrigo5 Michelin csillaggal vezetünk a régióbanhttp://www.life.hu/news/20160309-megvan-az-otodik-michlein-csillag.htmlA Costes Downtown a legújabb Michelin-csillagos étterem Budapesten: Magyarországon ez már az ötödik! NewsOrigoKis híján élő adásban halt meg az egyik kaliforniai tévé riporterehttp://www.life.hu/news/20160309-elo-adasban-csaptak-el-az-egyik-kaliforniai-teve-riporteret.htmlCsodával határos módon megúszta az egyik kaliforniai tévécsatorna riportere, aki az út széléről jelentkezett be, majd hirtelen egy autó szó szerint bevágódott a képbe. NewsOrigoEgy anyuka durván beszólt Palvin Barbi kritikusainak http://www.life.hu/news/20160309-egy-anyuka-durva-velemenye-palvin-barbi-kritikusainak.htmlA Sports Illustrated címlapja miatt hetekig Palvin Barbi pluszkilói voltak terítéken, míg egy feldühödött anyuka nem bírta tovább, és jól rácsapott az asztalra. Nyílt levélben osztotta meg véleményét a Facebook-lakókkal, akik azóta mintha elcsendesedtek volna. News--Kelemen Anna bimbói mindjárt leküzdik a vékonyka csipkét: Fotó!http://www.life.hu/news/20160308-kelemen-anna-hatalmas-mellvillantassal-unnepelte-a-nonapot.htmlCsupán egy vékony csipkeréteg borítja Kelemen Anna hatalmas melleit. Ez persze azonnal elnyerte a rajongók tetszését. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.