Don McLeantől válik felesége, mert durván megverte

Forrás: Facebook/ Don McLean -
sztárpár verés válás Don McLean
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
30 évet töltött felesége Don McLeannel, azonban most betelt a pohár.

Patrisha Snier januárban el akarta hagyni férjét, a zenész Don McLeant, de a férfi négy órán át bántalmazta, és üvöltött vele, hogy ha elhagyja, megöli. A hír bejárta a sajtót, részletesen beszámoltak több lapban is arról, hogy a férfi ütötte, rúgta a nőt, és fegyvert nyomott hozzá.

Forrás: Facebook/ Don McLean

McLeant letartóztatták, így az asszony már be merte adni a válókeresetet.

Feltörték Vivien gyilkosának Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/news/20160312-feltortek-vivien-gyilkosanak-facebook-oldalat.htmlEgy magát Hackergirlnek nevező hacker szombaton feltörte Vivien gyilkosának, K. Bálintnak a közösségi oldalát, átállította a profilképét és üzent a fiú ismerőseinek. NewsThinkstockKoporsó helyett egy székre ültetve ravatalozták fel a halott fiút (18+)http://www.life.hu/news/20160312-koporso-helyett-egy-szekre-ultetve-ravataloztak-fel-a-halott-fiut.htmlA 26 éves Puerto Ricó-i Diaz Beatót az utcán lőttek le március 3-án. A fiú belehalt a sérüléseibe, ám a családja nem szeretett volna szokványos módon elbúcsúzni tőle. Az alábbi videót csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. NewsThinkstockEgy 112 éves izraeli holokauszttúlélő lett a világ legöregebb férfijahttp://www.life.hu/news/20160312-egy-112-eves-izraeli-holokauszttulelo-lett-a-vilag-legoregebb-ferfija.htmlIzrael történetében először az ország polgára, a száztizenkét éves, haifai Iszráel Krisztál lett a Guinness Rekordok könyve által is elismerten a világ legöregebb férfija. A 112 éves, öt hónapos és huszonöt napos haifai férfi pénteken veszi át az erről szóló dkomentumot a Guiness illetékeseitől. Életkorának elismertetésében részt vett a Háárec című napilap is, amely segített megszerezni az életkorát igazoló okmányokat. A cím előző gazdája, a japán Koide Jaszutaro január közepén hunyt el két hónappal száztizenharmadik születésnapja előtt. News--Szél, napsütés és záporok - Ezen a hosszú hétvégén bármi megtörténhethttp://www.life.hu/news/20160311-az-idojaras-elorejelzes-szerint-a-marcius-15-ig-hosszu-hetvegen-szeles-napsuteses-idojaras-lesz.htmlVáltozékony időre számíthatunk a március 15-ig hosszú hétvégén - derül ki az előrejelzésből. News--A legszomorúbb kép, amelyet a világ legboldogabb helyén valaha készítettekhttp://www.life.hu/news/20160311-elkeszult-disneyland-legboldogtalanabb-es-legszomorubb-fenykepe.htmlDisneylandnek a világ legörömtelibb helyszínének kellene lennie. Ám nem mindenkinek. NewsOrigoVéletlenül lelőtte a fegyverjogi aktivistát a 4 éves kisfiahttp://www.life.hu/news/20160311-jamie-gilt-fegyverjogi-aktivista-edesanyat-veletlenul-lelotte-4-eves-kisfia.htmlJamie Giltet az autójában lőtte hátba gyermeke, miután a fiúcska megtalálta a hátsó ülésnél szertehagyott pisztolyát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.