Pénzt fizet az embereknek, hogy megalázhassa őket az orosz milliomoscsemete

Forrás: Youtube -
YouTube Oroszország videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Grigory Mamurin bebizonyította, hogy igen, van az a pénz, amiért egy ember képes akár egy pohár vizeletet is lehörpinteni. De itt nem áll meg a történet, az orosz milliomos egy Youtube-csatornát is létrehozott a folyamatosan bűvülő sorozatának, amit nevezhetnénk görbe tükörnek is.

Lőjj le egy kutyát, igyál vizeletet, fehérneműben moss autót! - és mindez csak pár ötlet, ami Grigory Mamurin agyából kipattant.

Forrás: Youtube

Grigory, művésznevén Gregory Goldsheid egy orosz oligarchia gyermekeként iszonyúan gazdag és úgy döntött, hogy a legjobb befektetés, ha kiválasztja az utca emberét, akinek pénzért cserébe morbid dolgokat kell megtennie. Majd mindezt felvette és feltöltötte a Youtube-ra.

Az ötlet úgy tűnik bevált: csatornáját már közel 785 ezren követik.

Az egyik legdurvább ötlet, amikor egy férfi arra vállalkozott, hogy lelövi egy lány kutyáját. Végül csak azért nem történt meg, mert - véletlenül, vagy sem, - de a fegyver nem működött - írja a Daily Mail.

Forrás: Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.