Jodie Foster Kristen Stewart csillag Hollywood hírességek sétánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 53 éves világsztár neve is felkerült a legnagyobbak közé a hollywoodi Hírességek sétányán. Az ünnepségen kolléganője, Kristen Stewart mondott megható beszédet.

Szerdán avatták fel Jodie Foster nevével fémjelzett csillagát a hollywoodi Hírességek sétányán. Az 53 éves Oscar-díjas színésznő nagy napján fiatal kolléganője, Kristen Stewart mondott néhány kedves szót, amelyből többek között kiderült, hogy Jodie Foster mindig is az Alkonyat-sztár kedvenc színésznője volt már jóval azelőtt, hogy együtt játszottak volna a Pánikszoba című filmben.

Forrás: AFP/Valerie Macon

Jodie Foster, aki néhány évvel ezelőtt vallott őszintén másságáról, pályafutása során két Oscar-díjat és két Golden Globe-ot zsebelt be, és a mai napig aktívan forgat.

5 dolog, amit már tudunk az 1 éves Sarolta hercegnőrőlhttp://www.life.hu/news/20160502-sarolta-brit-hercegno-1-eves-lett-5-dolog-amit-megtudtunk-rola-az-elmult-egy-evben.htmlEgy éve született meg a brit királyi család család legkisebb tagja, aki a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta. A Life.hu ez alkalomból összegyűjtötte azt az 5 tényt, amelyet az elmúlt 12 hónapban megtudtunk Katalin hercegné és Vilmos herceg másodszülött gyermekéről. News--5 éve várja haza elhunyt gazdáját a kutyahttp://www.life.hu/news/20160504-a-kutya-5-eve-varja-haza-elhunyt-gazdajat-romaniaban.htmlAz eb állítólag nem hajlandó elhagyni az immár évek óta halott gazdija házát, és a mai napig hazavárja őt. NewsOrigoStadiont építtetne David Beckhamhttp://www.life.hu/news/20160429-david-beckham-exfutballsztar-stadiont-epittetne-las-vegasban.htmlAz exfutballsztár is beszáll abba a projektbe, amelynek keretei között egy 65 ezer férőhelyes stadiont húznának fel Las Vegasban. NewsAFPBaleset: gyalogost gázolt egy autó Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160502-baleset-tortent-obudan-egy-gyalogost-elgazolt-egy-auto.htmlA III. kerületben, az óbudai Vihar és a Verőfény utca kereszteződésében egy gyalogost gázolt el egy személyautó. News--Charlie Sheen javára döntött a bíróság exével szembenhttp://www.life.hu/news/20160429-charlie-sheen-szinesz-ideiglenes-tavoltartasi-vegzese-brett-rossi-ellen-megszunt.htmlA bíróság megszüntette Brett Rossi pornósztár ideiglenes távoltartási végzését a világhírű színész ellen. News--Először szólalt meg Bobbi Kristina Brown halála óta az elhunyt lány szerelme, Nick Gordonhttp://www.life.hu/news/20160427-bobbi-kristina-brown-halala-utan-eloszor-szolalt-meg-nick-gordon.htmlSúlyos drogfüggőség, depresszió és vetélések - többek között ezekről beszélt Whitney Houston tavaly elhunyt lányának párja. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.