rendőr-főkapitányság tüntetés taxis Budapest Uber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét az Uber ellen tüntetnek a taxisok, de ezúttal teljesen ellehetetlenítik Budapest közlekedését. Kedden lezárják a Ferihegyi gyorsforgalmi utat, így leginkább a délután, munkából hazafelé tartók (és a repülni vágyók!) számíthatnak dugóra.

Taxis tüntetés miatt teljesen átalakul a főváros forgalmi rendje. A Budapesti Rendőr-főkapitányság

kiadta az ideiglenes változásokat.

Szakaszosan és időszakosan zárják le a Hősök tere – Dózsa György út – Kerepesi út – Hungária körút – Könyves Kálmán körút – Üllői út – Liszt Ferenc Repülőtér felé vezető gyorsforgalmi út – 4-es számú főútvonal VI., VII., IX., X., XIV., XVIII. kerületi szakaszát.

Taxis tüntetés az Über ellen május 3-án Fotó: Polyák Attila - Origo

Ugyanezen a napon délután fél 4-től este 7-ig lezárások is lesznek a XVIII. kerületben,

ezek a következők:

A 4-es számú főút Üllői út csomópont előtt Budapest irányából kivezető oldalon lévő kanyarodó sávtól, a vasúti átjárótól körülbelül 150 méter Budapest irányában, a jobb szélső sáv, valamint a Budapest felé vezető oldalon a 4-es és a 400-as út kereszteződésénél kialakított buszöböl kezdetétől a szélső két forgalmi sáv a repülőtér irányában a harmadik forgalmi sáv kezdetéig.

Taxis tüntetés az Über ellen május 3-án Fotó: Polyák Attila - Origo

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az említett szakaszokon fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.