Rendőr győzködte Kiss Lászlóék áldozatának nevelőapját, vonják vissza a feljelentést

Forrás: Origo -
Kiss László Lantos László nemi erőszak Takáts Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Takáts Zsuzsanna nevelőapját találkozásokra hívta egy rendőr, állítólag ezeken a beszélgetéseken az erőszakolók érdekében próbált közbenjárni.

Kiss Lászlóék áldozata, Takáts Zsuzsanna néhány napja osztotta meg megerőszakolásának részleteit, akkor ő is beszámolt arról, hogy nevelőapját megpróbálták meggyőzni, hogy vonják vissza a feljelentést.

Forrás: Origo

Kiderült, hogy egy rendőr is közbenjárt az erőszakot elkövetők érdekeiben. A legsúlyosabb ítéletet Lantos László kapta, akinek felesége szerint Takáts Zsuzsanna nem mondott igazat, amikor nyilatkozott a megrázó esetről. A Blikk birtokába jutott információk szerint Takáts Zsuzsanna nevelőapját többször felkereste egy rendőr, és titkos találkozásokra hívta. Hogy látogatásainak ne maradjon nyoma, mindig a házmesterrel hívatta le a férfit, H. Istvánt. A találkozásokat a bírósági iratokban is rögzítették.

Nyilván azzal van összefüggésben, hogy valamilyen módon közben akart járni Lantos érdekében Takátséknál, mert ellenkező esetben hivatalból üldözendő bűncselekmény eseté­ben nyilván semmi keresnivalója nem volt és nem is lehetett K. Mihálynak a sértett családjánál”

A nevelőapa csak a rendőrtől értesült arról, hogy mi történt a lányával, amit megpróbáltak Takáts Zsuzsanna ellen felhasználni a bíróságon mondván, nem őszinte, ha még a saját nevelőapjának sem mondta el a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.