Talajmenti fagy és 22 fokos maximum hőmérséklet jön: Íme a hét időjárása!

talajmenti fagy napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Köpönyeg.hu előrejelzése felhőket, de napsütést is ígér erre a hétre.

Kedd Délnyugaton erősen, máshol változóan gomolyfelhős lesz az ég. Eleinte délnyugaton fordul elő gyenge eső, majd záporok alakulnak ki. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk. Reggel 1 és 7 fok között alakul a hőmérséklet (a fagyzugos helyeken talajmenti fagy lehet!).

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Délutánra 16 fok köré melegszik a levegő.

Szerda A napsütés mellett főleg a keleti, északkeleti országrészben növekszik meg erősebben a gomolyfelhőzet. Elszórtan lesz zápor. 15-20 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Csütörtök A kezdeti napsütést követően megnövekszik a fátyol-, majd a gomolyfelhőzet, és délutántól egyre többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra.

A délnyugati szél megélénkül. 20-21 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Péntek Napközben fokozatosan csökken a felhőzet, de gyakran lesznek gomolyok az égen. Szórványosan fordul elő zápor, zivatar. A hőmérsékletben lényeges változás nem lesz, marad a 19-22 fok közötti maximum.

Szombat Többórás napsütésre van kilátás, csak elszórtan fordul elő zápor. Élénk lesz az északnyugati légmozgás. 22 fok körüli értékeket mérhetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.