London belvárosában nyitna luxushotelt Robert de Niro

Forrás: AFP -
hotel színész Robert De Niro luxushotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
London belvárosában nyitna luxusszállodát Robert de Niro Oscar-díjas filmszínész, aki már résztulajdonos egy New York-i hotelben is.

A 72 éves hollywoodi sztár a Capco Properties ingatlanfejlesztővel és a BD Hotels szállodalánccal fogott össze a projekt megvalósításhoz, amihez már

csak a szükséges engedélyek hiányoznak.

Forrás: AFP

A tervek szerint hat egymással szomszédos viktoriánus épületet alakítanak át fényűző szállodává

a belvárosi Covent Garden negyedben.

"London a világ egyik legizgalmasabb és legkozmopolitább városa, ezért abszolút logikus nyitni a város szívében egy olyan szállodát, amely mindezt visszatükrözi" - idézi a színészt a projektről kiadott közlemény. Az építkezés jövőre indulhat, a befejezést 2019-re tervezik.

Két utasszállító is vészhelyzetbe került Franciaország feletthttp://www.life.hu/news/20160517-ket-utasszallito-is-veszhelyzetbe-kerult-franciaorszag-felett.htmlKét utas is rosszul lett, ám az igazán meglepő, hogy egy időben, de két különböző repülőn. A Ryanair és a Germanwings gépe is Bordeaux-ban landolt. NewsThinkstockEgy óra alatt elkapkodták az összes jegye a Red Hot Chili Peppers-koncertrehttp://www.life.hu/news/20160513-egy-ora-alatt-elkapkodtak-az-osszes-jegy-a-red-hot-chili-peppers-koncertre.htmlAhogy korábban megírtuk, 20 év után először lép fel Magyarországon a Red Hot Chili Peppers. A banda szeptember 1-én, a Budapest Sportarénában lép fel, de azoknak, akik még nem vettek jegyet, van egy rossz hírünk: 1 óra leforgása alatt az összes elfogyott. NewsOrigoAz anya már a természetes császármetszés mellett is dönthethttp://www.life.hu/news/20160512-az-anya-mar-a-termeszetes-csaszarmetszes-mellett-is-donthet.htmlA természetes császármetszés esetében a kicsi részben önállóan bújik ki a méhből, és mindezt az anya is végignézheti, mivel nem teszik fel azt a függönyt, ami eltakarja a műtétet. News--Van, aki szerint az Instagram új logója egy mellbimbóra hasonlíthttp://www.life.hu/news/20160512-az-egesz-net-haborog-az-instagram-uj-logoja-miatt.htmlTegnap este érkezett meg az Intsagram legújabb verziója, ám sokaknál kiverte a biztosítékot az új design... News--Az anya már a természetes császármetszés mellett is dönthethttp://www.life.hu/news/20160512-az-anya-mar-a-termeszetes-csaszarmetszes-mellett-is-donthet.htmlA természetes császármetszés esetében a kicsi részben önállóan bújik ki a méhből, és mindezt az anya is végignézheti, mivel nem teszik fel azt a függönyt, ami eltakarja a műtétet. News--Egy ilyen fényűző esküvőn ki más lehetne a sztárvendég, mint Enrique Iglesias?http://www.life.hu/news/20160511-enrique-iglesias-is-fellepett-a-fenyuzo-indiai-eskuvon.htmlKöztudott, hogy az indiai esküvők kihagyhatatlanok, nemcsak a ruhák, az élénk színek, vagy az illatos és fűszeres ételek miatt, hanem azért is, mert a szemünk előtt elevenednek meg a különböző tradíciók. A most bemutatott esküvőre pedig mindez többszörösen is igaz, ráadásul a sztárvendég nem más volt, mint Enrique Iglesias. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.