Óvodákba és éttermekbe is került a lejárt élelmiszerekből

Forrás: Thinkstock -
étterem lejárt szavatosságú élelmiszer óvoda hús Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg megye üzlet idősek otthona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 tonna jelöletlen és lejárt terméket zároltak az ellenőrök egy Szabolcs-Szatmár-Bereg két önálló, de egy érdekeltségi körbe tartozó vállalatnál.

Lejárt és jelöletlen húsokat talált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági hivatal Szabolcs-Szatmár Bereg megyében – írja a hvg.hu. Az óvodáknak, éttermeknek, üzleteknek és idősek otthonának is szállító cégek telephelyein egyszerre csaptak le a NÉBIH ellenőrei, és összesen 13 tonnányi terméket foglaltak le.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

Az átvizsgált előállítóban a dolgozóknak nem volt lehetőségük a kézmosásra, több technológiai feltétel is kifogásolható volt. A padozat és a mennyezet koszos, szennyezett és rozsdás, a hűtőterek pedig rendezetlenek voltak. A húsdarabolást az engedélyezettől eltérő módon végezték, a körülmények nem voltak adottak a szabályos munkavégzéshez. Ezeken kívül engedély nélkül, tiltott módon fagyasztottak le termékeket. A húsüzem működését azonnali hatállyal felfüggesztették.

Meghalt Maros-Kiss Adrienn műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20160509-maros-kiss-adrienn-a-szombathelyi-teve-musorvezetoje-meghalt.htmlA szombathelyi televízió műsorvezetője váratlanul rosszul lett, és összeesett. NewsOrigoKínos: Beszóltak a nemi erőszakkal vádolt Woody Allennekhttp://www.life.hu/news/20160512-woody-allen-rendezonek-beszolt-laurent-lafitte-francia-humorista-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlLaurent Lafitte a cannes-i filmfesztivál megnyitóján tett egy nem túl kedves megjegyzést a világhírű rendező felé, és most az egész internet őt ünnepli. News--Emma Watson is érintett a világméretű offshore-botránybanhttp://www.life.hu/news/20160511-emma-watson-szineszno-erintett-a-vilagmeretu-offshore-botranyban-a-panama-papirok-szerint.htmlA napokban újabb adatok kerültek nyilvánosságra a Panama-papírokból, amelyek alapján kiderült, hogy a Harry Potterből megismert színésznő is offshore-ozott. Saját bevallása szerint azonban nem a pénz miatt csinálta. News--Meghalt a világhírű sztárfotós, Matt Irwinhttp://www.life.hu/news/20160510-matt-irwin-divat-es-sztarfotos-meghalt.htmlA divatvilág és a celebek kedvenc fotósa mindössze 36 éves volt. NewsOrigoMindenki kihátrált Kiss László mögülhttp://www.life.hu/news/20160510-kiss-laszlo-uszokapitany-mogul-mindenki-kihatralt.htmlNem csupán a százhalombattai uszoda hagyhatja el Kiss László nevét, hanem a díszpolgári címétől is megfoszthatják a nemi erőszak ügyében érintett egykori úszókapitányt. NewsMTI/Földi ImreMegvan Afrika szépe: ghánai lány nyerte a Miss Africa szépségversenythttp://www.life.hu/news/20160502-rebecca-asamoah-ghanai-lany-lett-miss-africa-az-elso-kontinentalis-szepsegversenyen.htmlA dentálhigiénikusként dolgozó 24 éves Rebecca Asamoah nyerte a Johannesburgban először megrendezett Miss Afrika kontinentális szépségversenyt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.