Székesfehérvár gyerekek baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy helyközi autóbusz karambolozott egy autóval és egy kisteherautóval Székesfehérváron. A balesetben nyolc gyermek megsérült.

Tizenegyen könnyebben megsérültek egy helyközi autóbuszon, amely személygépkocsival és kisteherautóval karambolozott szerda délelőtt Székesfehérváron Budai út és a Királysor kereszteződésének közelében.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A buszon egy 41 fős velencei iskolás csoport utazott, közülük 8 gyermek megsérült, de szerencsére csak könnyebben. A sérülteket kórházba szállították.

A balesetet az okozta, hogy a Gyúró felől közlekedő menetrend szerinti járat sávváltást követően ütközött egy előtte hirtelen lassító furgonnal. A fékezés ellenére a busz vezetője már nem tudta elkerülni a balesetet, melynek következtében a Budai úton a négy sávból jelenleg csak kettő használható.

Két év után megtalálták a Ferihegyről eltűnt Violettáthttp://www.life.hu/news/20160524-ket-ev-utan-megtalaltak-a-ferihegyrol-eltunt-violettat.htmlA napokban előkerült a két éve eltűnt Violetta, akit Ferihegyen láttak utoljára. A lány után már az Interpol is kutatott. NewsThinkstockPresser Gábor nyilatkozott a 700 milliós Kanye West-perrel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/news/20160523-presser-gabor-nyilatkozott-a-700-millios-kanye-west-perrel-kapcsolatban.htmlTovábbra is folyatódik a Gyöngyhajú lány című dal miatt indult 2,5 millió dolláros pereskedés, amit Presser Gábor indított Kanye West ellen. Presser nemrég megszólalt az ügyben. News--Egy ilyen fényűző esküvőn ki más lehetne a sztárvendég, mint Enrique Iglesias?http://www.life.hu/news/20160511-enrique-iglesias-is-fellepett-a-fenyuzo-indiai-eskuvon.htmlKöztudott, hogy az indiai esküvők kihagyhatatlanok, nemcsak a ruhák, az élénk színek, vagy az illatos és fűszeres ételek miatt, hanem azért is, mert a szemünk előtt elevenednek meg a különböző tradíciók. A most bemutatott esküvőre pedig mindez többszörösen is igaz, ráadásul a sztárvendég nem más volt, mint Enrique Iglesias. NewsOrigoVeszélyben a királyi család! Egy gyilkos mászott be a Buckingham-palota kertjébehttp://www.life.hu/news/20160520-veszelyben-a-kiralyi-csalad-egy-gyilkos-maszott-be-a-buckingham-palota-kertjebe.htmlA napokban egy '92-ben gyilkosságért elítélt férfi fogta magát, és bemászott a Buckingham-palota kerítésén. Szerencsére sikerült elfogni, bár így is közel 10 percig tartott az akció. NewsOrigoDurván megalázták a Down-szindrómás fiút az egyik budapesti konditerembenhttp://www.life.hu/news/20160520-megalaztak-a-down-szindromas-fiut-az-egyik-budapesti-konditeremben.htmlEgy megdöbbentő történet látott napvilágot a Facebookon, amit egy Down-szindrómás fiú testvére posztolt. Mindketten lelkesen jártak egy budapesti edzőterembe, legalábbis csütörtökig! A Down-szindrómás fiút ugyanis kitiltották a teremből. NewsOrigoLondon belvárosában nyitna luxushotelt Robert de Nirohttp://www.life.hu/news/20160517-londonban-nyitna-luxushotelt-robert-de-niro.htmlLondon belvárosában nyitna luxusszállodát Robert de Niro Oscar-díjas filmszínész, aki már résztulajdonos egy New York-i hotelben is. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.