Hosszú Katinka a monacói herceggel vacsorázott

úszás Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat monacói állomását követően mesélt az ott töltött időről Katinka.

A világbajnok - az eredményein túl - arról is mesélt, hogy Monacóban Albert herceg az úszókat - így őt is - meghívta egy gálavacsorára. "Nekem nagyon tetszett, egy szép hajón volt a vacsora, sajnos ott videókat nem készíthettünk. Egész jól összeöltöztünk Shane-nel, jól éreztük magunkat" - mondta.

Forrás: MTI/Kovács Anikó

Felesége, Pártai Lucia talált rá Aigner Szilárd holttestérehttp://www.life.hu/news/20160608-felesege-partai-lucia-talalt-ra-aigner-szilard-holttestere.htmlMindenkit megdöbbentett Aigner Szilárd tragédiája. A népszerű meteorológust az agyi érműtétje után egészségesnek nyilvánították az orvosok, sőt, azt mondták neki, bár minden 70 éves embernek ilyen laboreredményei lennének. Lánya, Lucia megtörten nyilatkozott édesapja haláláról. News--Villámcsapás miatt megsérült negyvenkét fesztiválozó Németországban http://www.life.hu/news/20160604-villamcsapas-miatt-megserult-negyvenket-fesztivalozo-nemetorszagban.htmlNémetországban villámcsapás miatt megsérült negyvenkét ember egy zenei fesztiválon szombatra virradó éjjel. A Németország nyugati részén, Köln térségében fekvő Mendigben rendezett Rock am Ring fesztivál szervezőinek közleménye szerint nyolcan súlyosan megsérültek, egy embert újra kellett éleszteni.News--Világszerte megemlékeztek Muhammad Alirólhttp://www.life.hu/news/20160604-vilagszerte-megemlekeztek-muhammad-alirol.htmlA sportvilág és a politika ismert személyiségei világszerte megemlékeztek a 74 éves korában elhunyt Muhammad Ali ökölvívóról. Muhammad Ali (születési nevén Cassius Marcellus Clay Jr.) az amerikai Arizona állam Phoenix városának egyik kórházában hunyt el közép-európai idő szerint szombat hajnalban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.