Megnyitotta kapuit London első meztelenkedős étterme

Forrás: The Bunyadi -
étterem pucér meztelen London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vegán-paleo hullámot meglovagolva a Bunyadi nevezetű étterem egy újabb természetbarát opciót kínálva nyitotta meg kapuit az Ádám és Éva kosztüm szerelmeseinek. Tehát, ha nem akarsz zsákbamacskázni, irány a londoni étterem, ahol biztos, hogy megismerheted a randipartnered eddig rejtett oldalát!

A Bunyadi névre keresztelt étteremben nincs áram, gáz, mindent kézzel készített eszközökön szolgálnak fel, a technikai kütyük, köztük a mobil nem szívesen látott vendég, a ruhákról nem is beszélve.

Forrás: The Bunyadi

Persze, ha valakit kényelmetlenül érint, hogy a székhez cuppan a popsija, akkor egy köpenyt azért kaphat.

De térjünk vissza a menühöz: van vegán és húst-hússal menü is, a gyertyafény és a farönkökből készült asztalok pedig csak fokozzák az este hangulatát. A hely egyébként máris dugig van, persze, ha eltölkélt vagy, érdemes feliratkozni a várólistára: így te is egyike lehetsz a 44 ezer jelentkezőnek - számolt be az Independent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.