Ez állati! Egy férfi világ körüli útra vitte a csirkéjét

fotó állat csirke fotósorozat világ körüli utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor felmerült a kérdés: vajon, ha egy lakatlan szigetre mennénk, kit vinnénk magunkkal? Nos, történetünk főszereplője a csirkéjét választotta, ráadásul nem is egy szigetre, hanem rögtön egy világ körüli útra cipelte az állatot. 

A 24 éves francia Guirec Soudée úgy döntött, hogy a több mint két évig a csirkéje társaságában utazgat. Guirec elmondta, hogy kedvence, Monique nem beszél sem olaszul, sem franciául, de mégis remekül megvannak egymással. Bizonyítja ezt az úton készült videó is, nézzétek csak!

Lövöldözés tört ki az orvosi egyetemen, többen meghaltakhttp://www.life.hu/news/20160624-lovoldozes-tort-ki-az-orvosi-egyetemen-tobben-meghaltak.htmlBrutális vérengzés áldozata lett három ember, amikor lövöldözés tört ki pénteken az ankarai orvosi egyetem egyik klinikáján. News--Közel 100 embert gyilkolt meg a kínai tornádóhttp://www.life.hu/news/20160624-100-embert-gyilkolt-meg-a-kinai-tornado.html98 ember életét vesztette és közel 800-an megsérültek egy pusztító erejű tornádó miattt csütörtökön a kelet-kínai Csiangszu tartományban.News--Ciprus legsúlyosabb erdőtüzét egy 12 éves kisfiú okozta véletlenülhttp://www.life.hu/news/20160623-ciprus-legsulyosabb-erdotuzet-egy-12-eves-kisfiu-okozta-veletlenul.htmlSikerült megfékezni a négy napon át tomboló ciprusi erdőtűz terjedését, jelentette be a ciprusi igazságügyi miniszter. Két tűzoltó meghalt, három megsebesült, 15 négyzetkilométernyi fenyőerdő és mezőgazdasági terület veszett oda. A tüzet egy 12 éves fiú okozta véletlenül. News--A Facebook nem lájkolta Győzikét - Kitiltották!http://www.life.hu/news/20160623-gyozike-bucsut-mondhat-a-facebooknak.htmlA Facebooknak egyáltalán nem tetszett Gáspár Győző bejegyzése, így kitiltották a közösségi oldalról. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÖsszevertek egy diákot, mert magyar mezt viselthttp://www.life.hu/news/20160617-osszevertek-a-diakot-aki-magyar-mezt-viselt-a-horvat-parton.htmlMiközben ütötték, és rúgták a támadói azt kiabálták, hogy menjen vissza Magyarországra. Szerencsére a fiatal férfi komolyabb sérülések nélkül megúszta. NewsThinkstockMeghalt a Leopárdember: az egész testét leopárdmintás tetoválás borítottahttp://www.life.hu/news/20160616-meghalt-a-leopardember-azaz-a-ferfi-akinek-egesz-testet-leopardmintas-tetovalas-boritotta.htmlAz egész villág Leopárdemberként ismerte, ami nem is csoda, hisz Tom Leppard testének 99 százalékát leopárdmintás tetoválás borította, ezzel pedig be is került a Guinness Rekordok Könyvébe. A férfi 80 éves korában, a skóciai otthonában hunyt el. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.