Összevertek egy diákot, mert magyar mezt viselt

Forrás: Thinkstock -
diák Horvátország Zadar bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben ütötték, és rúgták a támadói azt kiabálták, hogy menjen vissza Magyarországra. Szerencsére a fiatal férfi komolyabb sérülések nélkül megúszta.

Az egyetemista Zadar belvárosában nézte az osztrák-magyar meccset, majd amikor fiú a mérkőzés után elindult hazafelé, egy csapat utána futott, elkapták, és elkezdték ütni, és rugdosni - számolt be a Vaol.hu.

"Menj vissza Magyarországra!" - kiabálták, ráadásul a mezét is letépték a magyar szurkolóról, majd azzal együtt elfutottak a helyszínről.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A fiú szerencsére néhány zúzódással megúszta a támadást, majd másnap az volt az első dolga, hogy bejelentést tegyen a rendőrségen.

"Sohasem voltam egy balhés gyerek. Horvátországban tanulok több mint 3 hónapja, személy szerint sohasem volt gondom az itt élőkkel, akiket többségében kedveltem. Ez az aljas sunyi támadás azonban kicsit beárnyékolja az amúgy csodás élményeimet. Nem tudom milyen férfi az olyan, akik lesből ketten az egynek nekifutnak, és amíg többen voltunk, nem jöttek oda. A történetemet azért meséltem el, hogy kedves magyarok és minden fociszurkoló vigyázzatok, magatokra akárhol is vagytok a nagyvilágban és Hajrá Magyarország!!!" - üzente a magyar ­szurkolóknak a szerencsétlenül járt fiú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.