Nagyon bizarr: fekete fagyi hódít New York-ban!

Forrás: Instagram/morgensternsnyc -
fagylalt New York édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi leginkább a klasszikus ízek hívei vagyunk, New York azonban most egy bizonyos fekete fagyiért rajong. Mutatjuk is!

Már egészen megszoktuk a hupikék színű jeges csodákat, a fűszeres ízű fagyik hallatán csak legyintünk, de ez a fekete fagylalt pont olyan, mintha az ember egy sárgombócot nyalogatna.

Forrás: Instagram/morgensternsnyc

A Morgenstern's Finest Ice Cream gondolt egyet, és piacra dobta a fekete színű fagyit. A Coconut Ash névre hallgató kókuszos-kőrises ízű édesség nagyon bizarrul fest, valószínűleg éppen ezért imádják a tengerentúlon. Ti megkóstolnátok?

Forrás: Instagram/morgensternsnyc

A szülinapos Beyoncét csupasz popsijával a címlapon köszöntötte a Voguehttp://www.life.hu/news/20150905-beyonce-fenekevel-koszontotte-a-szuletesnapjan-az-enekesnot-a-vogue-magazin.htmlEgy olyan nagy esemény előtt, mint minden idők leghíresebb popdívájának születésnapja, az ikonikus divatmagazin sem sétálhatott el szó nélkül.News--Popsiháború indult Kim Kardashian és Pippa Middleton közötthttp://www.life.hu/news/20141213-kim-kardashian-es-pippa-middleton-feneke-kozott-popsihaboru-indult.htmlKatalin húga szerint nem is lehet egy kalap alá venni az ő fenekét és a veszélyes idomokkal megáldott valóságshow-sztárét – miközben Kardashian kisasszony épp ellenkezőleg vélekedik.NewsOrigoSzörnyű! Lezuhantak az olimpiai karikát formázó ejtőernyősök, ketten meghaltak http://www.life.hu/news/20160704-olimpiai-karikat-formazo-ejtoernyosok-haltak-meg-egy-balesetben-tragedia.htmlA 28 fős csapat gyakorlat közben hibázott. A két lezuhant férfinek esélye sem volt a túlélésre. NewsOrigoNégy ember holttestét találták meg egy lángoló házbanhttp://www.life.hu/news/20160704-negy-holttestet-talaltak-a-torokszentmiklosi-langolo-hazban.htmlTörökszentmiklóson gyulladt ki egy családi ház hétfőre virradóra. A romok közül négy ember holttestét hozták ki. News--Megkapták formaruháikat a Rióba utazó olimpikonok - Fotó!http://www.life.hu/news/20160704-megkaptak-formaruhaikat-a-rioba-utazo-olimpikonok-fotok.htmlSzombat reggel kezdte meg a Magyar Olimpiai Bizottság a formaruhák kiosztását, amik osztatlan sikert arattak. News--Meztelenül pancsolt a szökőkútban egy szegedi férfihttp://www.life.hu/news/20160704-meztelenul-pancsolt-a-szokokutban-a-szegedi-ferfi.htmlA kánikula megtette a hatását vasárnap délután: egy helyi férfi nem bírt magával, anyaszült meztelenre vetkőzött és megmártózott a szegedi Széchenyi tér szökőkútjában. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.