A szülinapos Beyoncét csupasz popsijával a címlapon köszöntötte a Vogue

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Vogue magazin Beyoncé Instagram születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olyan nagy esemény előtt, mint minden idők leghíresebb popdívájának születésnapja, az ikonikus divatmagazin sem sétálhatott el szó nélkül.

Beyoncé és a Vogue kapcsolata évekkel ezelőtt kezdődött: a divatlapok divatlapja először 2009 áprilisában, majd 2013 márciusában tette címlapra a popkirálynőt. Viszonyuk pedig idén augusztusban mélyült csak el igazán, amikor Queen B megkapta a magazin legfontosabb, szeptemberi címlapját.

Forrás: Instagram/Vogue Magazine

Ennek nyomán nem is olyan meglepő, hogy a Vogue is felköszöntötte a 34. életévébe lépett Beyoncét, méghozzá stílusosan, egy szuperszexi fotóval, amelyen szépen látszik az énekesnő oly sokat emlegetett hátsó fele.

Boldog születésnapot, Beyoncé!

Még csak 34 éves a popkirálynő, de valószínűleg kevés olyan dolog van a bakancslistáján, amit még nem valósított meg. Évek óta foglalja a popkirálynői trónt, mindig képes megújulni, és egy-egy új arcát mutatni. Születésnapja alkalmából a sok közül ITT szedtük össze, mi az a 10 dolog, amiért annyira imádjuk Queen B.-t.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.