Eltűnt egy 11 éves kisfiú: játszótérre ment, de nem érkezett haza

Forrás: Police.hu -
játszótér kisfiú eltűnt VIII. kerület Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 4-én, hétfőn délután 3 óra körül indult el VIII. kerületi otthonából a 11 éves Lakatos Barnabás József. Feltehetően a Kálvária téri vagy a Losonci téri játszótérre tartott, ahonnan nem érkezett haza. 

A lakosság segítségét kéri a rendőrség a gyermek megtalálásában, ugyanis az eddigi intézkedéseik nem vezettek eredményre. Lakatos Barnabás József hétfőn délután a VIII. kerületi otthonából vagy a Kálvária téri, vagy a Losonci téri játszótérre indult, ahonnan estig nem érkezett haza.

Forrás: Police.hu

A 11 éves kisfiú körülbelül

145 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja sötét barna, két oldalt felnyírt. Szeme színe barna. Mozgására jellemző, hogy járása olyan, mintha mindig lábujjhegyen járna.

Rendszeresen gyógyszert szed. Eltűnésekor kék farmernadrágot, citromsárga pólót és kék vászoncipőt viselt. Aki a képen látható fiút felismeri, vagy bármit tud a tartózkodási helyével, vagy eltűnésével kapcsolatban, az hívja a 06-1-477-3700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.