Elektromos nyakörvvel sokkolta a gyerekét - A nő börtönbe került

Forrás: Thinkstock -
nyakörv büntetés börtön bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A skót édesanya egy elektromos nyakörvvel akarta rávenni a hároméves gyerekét az evésre. A nő három évig a rácsok mögött lesz.

Egy skót asszony a hároméves gyermekének nyakára rakott egy elektromos nyakörvet, ezzel akarta rávenni arra, hogy rendesen egyen. Háromszor sokkolta egymás után, így a kicsi bepisilt, később pedig hányt is – írja a The Sun magazin.

Lana Monaghan beismerte tettét, és három év börtönre ítélték.

Forrás: Facebook

Az asszony 9 évig volt katona, valamint borderline személyiségzavarral is küzd. A nő a bíróságon könnyes szemekkel idézte fel a történteket, és azt is hozzátette, hogy nem tudja, mi történt vele akkor, amikor a gyerek nyakára rakta az elektromos nyakörvet.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Monaghan egyébként terhes, de ez nem volt enyhítő körülmény a bíróságon, ráadásul

a gyereket is elvették tőle.

"Nem szenvedett maradandó károsodást a kisfiú, de azt lehetetlen meghatározni most, hogy az érzelmi életére milyen hatással lesznek a történtek. Főleg, ha egy olyan embertől kapja, akinek elvileg mindentől védenie és óvnia kéne" – állítják a szakemberek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.