Magányos nyaralásra készül Keresztes Ildikó

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Vakáció utazás Keresztes Ildikó nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén egyedül indul vakációra Keresztes Ildikó, aki ezúttal Spanyolország helyett a horvát tengerparton piheni ki az eddigi hajtást.

Az énekesnő a Mokka vendégeként elmondta, ebben az évben csupán 5 napja maradt a pihenésre, ráadásul azt is elárulta, hogy soha nem volt még annyira kevés szabadideje, mint az idén, és mivel közelebb van, ezért Spanyolország helyett

Horvátországban tölti a jól megérdemelt vakációját.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

"Imádom a tengert, de sajnos idén nem tudok kimenni a barátnőmhöz Spanyolországba, így marad Horvátország, ami még emberi léptékkel megközelíthető. Most arra van szükségem, hogy mindenki békén hagyjon, még a szeretteim is" - mondta Ildi.

Halálosan megfenyegették George Clooneyt és feleségéthttp://www.life.hu/news/20160719-elkepeszto-halalosan-megfenyegettek-george-clooney-t-es-feleseget.htmlHatalmas bajba keveredett George Clooney és a felesége, Amal Clooney. Egy mentálisan sérült férfi ugyanis halálosan megfenyegette a párost. News--Még idén elkészülhet a világ legnagyobb repülőgépehttp://www.life.hu/news/20160630-meg-iden-elkeszulhet-a-vilag-legnagyobb-repulogepe.htmlHetvenöt százalékban készen van az a hatalmas, Roc névre keresztelt repülőgép, amelyet a Microsoft társalapítója, Paul Allen hív életre. Ez a repülő lesz a legnagyobb használatban lévő repülő a világon! NewsOrigoPresser Gábor: "Ma éjjel elment Somló Tamás. Vacakabb lett a világ"http://www.life.hu/news/20160719-presser-gabor-meghato-uzenetben-emlekezett-meg-somlo-tamasrol.htmlPresser Gábor közel 50 éve jó barátságot ápolt zenésztársával, Somló Tamással, akit 68 éves korában, évek óta tartó betegség után keddre virradóra érte a halál. A legendás művészre megható szavakkal emlékezett az LGT billentyűse. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoElhányta magát a győzelem után a portugál válogatott sztárja, Pepehttp://www.life.hu/news/20160711-elhanyta-magat-a-portugal-valogatott-egyik-legnagyobb-sztarjatekosa.htmlPepét, a Real Madrid hátvédjét választották a meccs emberének a Portugália győzelmével véget érő Európa-bajnoki finálé után. Hogy mennyit kivett a döntő és az egész torna a játékosokból, arra bizonyíték Pepe rosszulléte. News--Sokkoló videó jelent meg a dallasi mészárlásról: felvették a rendőr kivégzéséthttp://www.life.hu/news/20160708-a-dallasi-meszarlason-felvettek-a-rendor-kivegzeset.htmlA rendőri túlkapások ellen szervezett dallasi tüntetés péntek hajnalban mészárlásba torkollott: négy rendőrt agyonlőttek, és többen is megsebesültek. Az egyik gyilkosságról felvétel is készült.News--Győ­zi­ke is elhúzta a magyar fociválogatott nótájáthttp://www.life.hu/news/20160705-gyo-zi-ke-szivet-elrabolta-a-ma-gyar-fo-ci-va-lo-ga-tott-uj-feldolgozassal-rukkolt-elo.htmlIgazi csapatós nótával tért vissza Győzike a zenei életbe, ráadásul érződik a dalon, hogy a sztár minden létező tudását beleölte. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.