Balaton Sound: Bényi Ildikó kiáll a lánya mellett, és harcba száll a dílerekkel

Forrás: MTVA -
Balaton Sound drog fesztivál kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete legrosszabb napjain van túl az MTVA műsorvezetője, Bényi Ildikó, aki folyamatosan a lábadozó lánya mellett van. Fanni az egyike volt azoknak, akiket a Balaton Soundon bedrogoztak.

"A lányomat nagyon megviselte, ami történt. Egyelőre a testi és lelki felépülése a legfontosabb. Sem ő, sem én nem szeretnénk a koncerten történtekről beszélni, de azt elhatároztam, hogy felveszem a harcot azokkal, akik ilyen veszélyt jelentenek a fiatalokra" - nyilatkozta Bényi Ildikó, aki időt és energiát nem sajnálva azon van, hogy

a hatóságok segítségével kiderítse az igazságot.

Bényi Ildikó Forrás: MTVA

Ildikó már többször egyeztetett az ügyben nyomozó rendőrökkel, és a Story információi szerint már az ügyvédjével is felvette a kapcsolatot, és még ezen a héten megkezdik az érdemi munkát.

DVBBS Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Mint arról beszámoltunk, két ájult lányt találtak a Balaton Sound sztárjainak öltözőjében, de sajtóértesülések szerint összesen hat fiatal tartott a DJ-párossal a koncert után. A zenekar a nyilatkozatában azt írta, nincs közük az eszméletlen bulizókhoz. Egyelőre ismeretlen tettes ellen indult eljárás, de a bizonyítékok elemzése után nem kizárt, hogy meggyanúsítják a zenészeket és a segítőiket.

Ada popsit és mély dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/news/20160720-ada-popsit-es-mely-dekoltazst-villantott.htmlA kétgyermekes anyuka épp a tengernapon sütteti a hasát, ráadásul huszonéves csitriket megszégyenítő alakkal büszkélkedhet. NewsOrigoKiderült, hogy Trokán Anna miért viseli még mindig a volt férje nevét a csuklójánhttp://www.life.hu/news/20160720-ezert-viseli-volt-ferje-nevet-csuklojan-a-magyar-szineszno.htmlTrokán Anna és volt férje már évekkel ezelőtt kimondták a válást, de Stuart neve még mindig a színésznő csuklójára van tetoválva. Anna végre elárulta az okát. News--Sokkoló! Túszul ejtettek egy Pokémont: a vadász levélben akarta kiszabadítanihttp://www.life.hu/news/20160720-egy-pokemon-vadasz-eljutott-a-hatarig.htmlAz okostelefonnal játszható Pokémon-gyűjtő játék rengeteg áldozatot szed. Közéjük tartozik Gábor is, aki egy teljesen idegen lakásbejárathoz érve sajnos zárt ajtókba ütközött. Ekkor egy rágóval felragasztott, girbe-gurba vonalakkal írt levelet hagyott a tulajdonosnak, aki persze mindezt nem hagyta szó nélkül. NewsOrigoSzexfüggő volt, és egy 73 éves férfival hált a nizzai merénylő (18+)http://www.life.hu/news/20160719-egy-73-eves-ferfival-halt-a-nizzai-merenylo.html84 ember halálát okozta a nizzai merénylő, amikor egy kamionnal a tömegbe hajtott a francia nemzeti ünnepen. Többen még most is válságos állapotban fekszenek a kórházban, így bármelyik pillanatban növekedhet az áldozatok száma. Kiderült, hogy a merénylő nem vetette meg az alkoholt és a kábítószereket sem. Sőt, egy 73 éves férfi szeretőt is tartott. News--Meghódította az internetet a rendőrökkel dacoló bátor nő fotójahttp://www.life.hu/news/20160712-ez-a-foto-hoditotta-meg-az-internetet.htmlLouisianában és Minnesotában is tiltakozó meneteket, tüntetéseket tartottak a fehér rendőrök által elkövetett erőszakos csekemények áldozatául esett feketék emlékére.News--Elhányta magát a győzelem után a portugál válogatott sztárja, Pepehttp://www.life.hu/news/20160711-elhanyta-magat-a-portugal-valogatott-egyik-legnagyobb-sztarjatekosa.htmlPepét, a Real Madrid hátvédjét választották a meccs emberének a Portugália győzelmével véget érő Európa-bajnoki finálé után. Hogy mennyit kivett a döntő és az egész torna a játékosokból, arra bizonyíték Pepe rosszulléte. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.