Mindössze "60 forintot ért" az indiai házaspár élete - Brutálisan végeztek velük

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság tartozás India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű gyilkosság áldozata lett egy indiai házaspár: baltával végzett velük egy felsőbb kaszthoz tartozó bolttulajdonos, mert a pár nem tudta kifizetni három doboz süti árát. Három árva gyermek maradt utánuk.

Az indiai Mainpuriban élő pár mindössze 15 indiai rúpiával, azaz nagyjából 60 forinttal tartozott a bolttulajdonosnak. A rendőrség szerint a férfi és a nő a gyilkosság előtt három nappal a boltostól hitelre vett

három csomag süteményt a gyerekeinek.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A dalit nevezetű kisebbséghez tartozó férfi és nő néhány napos haladékot akart kérni a boltostól, hogy visszafizethessék a tartozást.

A dühös férfi azonban egy baltával megölte őket.

A hatóságok letartóztatták a bolttulajdonost, aki ellen gyilkosság miatt indítottak nyomozást. Az eset a dalit kisebbség körében pánikot keltett és tüntetésekhez vezetett.

Irány a vízpart! A hétvégén igazi strandidő leszhttp://www.life.hu/news/20160730-irany-a-vizpart-a-hetvegen-igazi-strandido-lesz.htmlA hétvégén meleg, napos időre számíthatunk, érdemes célba venni a vízpartokat, mert igazi strandidő lesz. Vasárnap 35-36 fok is lehet, de az esti órákban érkezik egy hidegfront, ami egy kicsit felfrissítheti a levegőt. News--Kiderült, hogy Trokán Anna miért viseli még mindig a volt férje nevét a csuklójánhttp://www.life.hu/news/20160720-ezert-viseli-volt-ferje-nevet-csuklojan-a-magyar-szineszno.htmlTrokán Anna és volt férje már évekkel ezelőtt kimondták a válást, de Stuart neve még mindig a színésznő csuklójára van tetoválva. Anna végre elárulta az okát. News--Itt emlékeznek meg este Somló Tamásrólhttp://www.life.hu/news/20160720-a-tabanba-varjak-somlo-tamas-rajongoit.htmlSzerda este 18:00 órától a Tabánban várják Somló Tamás rajongóit, tisztelőit és zenésztársait egy zenés megemlékezésre. News--Sokkoló! Túszul ejtettek egy Pokémont: a vadász levélben akarta kiszabadítanihttp://www.life.hu/news/20160720-egy-pokemon-vadasz-eljutott-a-hatarig.htmlAz okostelefonnal játszható Pokémon-gyűjtő játék rengeteg áldozatot szed. Közéjük tartozik Gábor is, aki egy teljesen idegen lakásbejárathoz érve sajnos zárt ajtókba ütközött. Ekkor egy rágóval felragasztott, girbe-gurba vonalakkal írt levelet hagyott a tulajdonosnak, aki persze mindezt nem hagyta szó nélkül. NewsOrigoHalálosan megfenyegették George Clooneyt és feleségéthttp://www.life.hu/news/20160719-elkepeszto-halalosan-megfenyegettek-george-clooney-t-es-feleseget.htmlHatalmas bajba keveredett George Clooney és a felesége, Amal Clooney. Egy mentálisan sérült férfi ugyanis halálosan megfenyegette a párost. News--Presser Gábor: "Ma éjjel elment Somló Tamás. Vacakabb lett a világ"http://www.life.hu/news/20160719-presser-gabor-meghato-uzenetben-emlekezett-meg-somlo-tamasrol.htmlPresser Gábor közel 50 éve jó barátságot ápolt zenésztársával, Somló Tamással, akit 68 éves korában, évek óta tartó betegség után keddre virradóra érte a halál. A legendás művészre megható szavakkal emlékezett az LGT billentyűse. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.