Döbbenetes videó: a nyílt utcán ütött le egy férfit, majd továbbsétált

rendőrség videó durva bánásmód támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismeretlen férfi előzetes szóváltás nélkül megütött egy férfit Terézvárosban. Az esetről videó is készült. 

Az ismeretlen férfi 2016. április 19-én 14 óra körül a Budapest VI., Király utca és Nagymező utca kereszteződésében odalépett egy férfihoz és egyszer arcon ütötte. A sértett ennek következtében elesett. Az ismeretlen tettes ezután egy másik férfival elhagyta a helyszínt. Az elkövető egy 25-35 év körüli, átlagos testalkatú, kopaszodó, világos hajú férfi. Az elkövetéskor fekete nadrágot, fekete pulóvert, barna cipőt, valamint fekete hátizsákot viselt - írja a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 06rk@budapest.police.hu e-mail címre.

Bombariadó Rióban! Hosszú Katinka is ott edzett http://www.life.hu/news/20160803-az-olimpiai-uszodaban-bombariado-keltett-nagy-riadalmat-c-edzes.htmlGyanús csomag miatt kellett kiüríteni az Olimpiai Uszodát. A rendőrség emberei si­etve körbevették a helyszínt és azonnal biztonságba helyezték a sportolókat. News--Itt a világvége? Egy aszteroida száguld a Föld feléhttp://www.life.hu/news/20160802--egy-aszteroida-szaguld-a-fold-fele.htmlAz amerikai űrhajózási hivatal, azaz a NASA szerint egy fél kilométer átmérőjű aszteroida száguld a Föld felé. A kutatók szerint akár a bolygónknak is csapódhat a remélhetőleg Föld és a Hold között áthaladó szikladarab. NewsOrigoElgázoltak egy fiatal nőt Pokémon Go-zás közbenhttp://www.life.hu/news/20160801-pokemon-go-jatek-kozben-brutalisan-elutottek-ausztraliaban-egy-22-eves-not-tanami-naylert.htmlGyalogosátkelőn, lopott autóval gázolta el a 22 éves Tanami Naylert a sofőr, aki a piros lámpa ellenére fékezés nélkül száguldott át a kereszteződésen. A sofőr gyalog menekült el a helyszínről. News--Felavatták a Bud Spencer parkot Budapesten!http://www.life.hu/news/20160801-most-mar-van-bud-spencer-park-budapesten.htmlVasárnap nem hivatalos parkavatót tartottak a Kaszásdűlő HÉV-megálló közelében, a parkot pedig a nemrég elhunyt Bud Spencerről nevezték el. NewsOrigoNőket zaklattak a menekültek egy belga fesztiválonhttp://www.life.hu/news/20160731-noket-zaklattak-menedekkerok-egy-belgiumi-fesztivalon.htmlMenedékkérőket zártak ki egy Antwerpen környéki könnyűzenei fesztiválról, és közülük kettőt őrizetbe vettek, mivel a gyanú szerint nőket zaklattak - írta rendőrségi forrásokra hivatkozva a Le Soir francia nyelvű belga napilap. News--Tizenhét érmet hoznak haza a magyarok Rióbólhttp://www.life.hu/news/20160731-olimpia-rio-2016-tizenhet-ermet-josolt-az-ap-hirugynokseg-magyarorszagnak.htmlTizenhét érmet, öt aranyat, valamint hat-hat ezüstöt és bronzot jósolt a magyaroknak a jövő pénteken kezdődő riói olimpián az AP amerikai hírügynökség. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.