Rálőttek egy tömött médiabuszra Rióban

Forrás: AFP/Maximiliano Amena -
média lövés olimpia RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden este lövés érte az egyik médiabuszt Rióban. A jármű két ablaka is betört, egyelőre mind a tettesek mind az indítékok ismeretlenek.

Újabb támadás történt Rióban. Kedden az esti órákban lőttek rá az egyik médiabuszra, amelyik a központi olimpiai terület és a Deodoro körzet között szállította az újságírókat. Éppen a Törökország-Japán kosárlabda mérkőzésről tartottak az olimpiai parkba, amikor megtörtént a baj.

Forrás: AFP/Maximiliano Amena

Két ablaka tört be a lövés hatására, de csodával határos módon senkinek nem esett komolyabb baja. Csupán ketten sérültek meg könnyebben az üvegszilánkok miatt, de az eset ettől még nyugtalanító, mivel nem ez az első támadás az olimpia alatt. Korábban egy médiasátorba lőttek bele - írja a Sports Illustrated.

Forrás: AFP/Gaston Sainz
Elképesztő óvintézkedések: lezárták a Sziget légteréthttp://www.life.hu/news/20160810-elkepeszto-ovintezkedeseket-leptettek-ervenybe-es-lezartak-a-sziget-legteret.htmlAz idei Sziget fesztiválra a szervezők példátlan óvintézkedésekkel készültek, többek között lezárják a Sziget légterét is. Ezzel azt akarják elérni, hogy a fesztivál legyen Európa legbiztonságosabb helyszíne. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoImre Géza: "Szeretjük az ezüstöt, de inkább tányér és villa formájában"http://www.life.hu/news/20160810-imre-geza-csalodott-igy-nyilatkozott-az-ezusterem-utan-a-parbajtorozo.htmlA párbajtőröző 41 évesen, egy olimpiai ezüst és bronz, valamint négy vb-arany és hat Eb-cím után karnyújtásnyira volt a csúcstól. A pengéje kilazult a döntőben, de sportszerűen elismeri, hogy nem ezen múlt igazából, hanem azon, hogy ő váltott. NewsMTI/Kovács TamásSzörnyű idő lesz: lefújja a hajunkat a szél!http://www.life.hu/news/20160810-idojaras-szel-es-eso-lesz-lefujja-a-hajunkat-szukseg-lesz-esernyore.htmlÉrezhető, hogy már lehűlt a hőmérséklet, de nem ez lesz a legrosszabb, ami ma vár ránk: záporokkal, zivatarokkal és viharos széllökésekkel is számolnunk kell! News--Szívrohamban elhunyt Nagy Britannia 3. leggazdagabb embere, Gerald Cavendish Grosvenorhttp://www.life.hu/news/20160810-szivrohamban-elhunyt-nagy-britannia-3-leggazdagabb-embere-gerald-cavendish-grosvenor-westminster.htmlGerald Cavendish Grosvenor volt Westminster 6. hercege. News--Megvan Hosszú Katinka harmadik olimpiai aranya ishttp://www.life.hu/news/20160810-hosszu-katinka-olimpiai-aranyat-nyert-200-meter-vegyesen-is.htmlHosszú Katinka 200 méter vegyesen sem talált legyőzőre, így háromszoros olimpiai bajnoknak mondhatja magát. News--Gyurta Dani közleménye a kieséséről: "Ma ez volt a maximum"http://www.life.hu/news/20160809-gyurta-daniel-uszo-kozlemenye-a-kiesesrol-ma-ez-volt-a-maximum.htmlMint ismeretes, Gyurta Dániel sajnos nem jutott tovább a 200 méter mell középfutamában, pedig címvédőként ugrott a vízbe.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.