férfi vízilabda-válogatott riói olimpia Rio 2016 Montenegro vízilabda olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legjobb négy közé jutás volt a tétje a Magyarország-Montenegro vízliabda meccsnek. Nagyon nehéz mérközés volt, az ellenfél sajnos szinte végig jobb volt, mint Benedek Tibor csapata.

A negyedik negyedre sikerült egy gólosra csökkenteniük a magyar fiúknak a különbséget, innen lett igazán izgalmas a mérkőzés. Kihagyott helyzetek, eladott labdák és több magyar játékos kiállításának ellenére felcsillant a remény. Decker Attila is remekelt a meccs utolsó perceiben. Varga Dénes hatalmas bombával egyenlített ki (9-9), majd Decker ismét hatalmasat védett.

Nagy Viktor a riói nyári olimpia férfi vízilabdatornája negyeddöntőjében Forrás: MTI/Illyés Tibor

Büntetők következtek, pont mint a lányoknál tegnap. Vámos a harmadik körben kihagyta az ötméterest, de szerencsére negyedik fordulóban egy montenegrói is mellélőtte. Hosnyánszky azonban nem tudott kiegyenlíteni, így Montenegro jutott tovább a legjobb négy közé a riói olimpián.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.