Fogadj örökbe! Édes cicák és kutyák várnak gazdira az Illatos úton

örökbefogadás kutya Illatos úti ebrendészeti telep macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint tíz tucat kutya és macska várja új gazdáját a budapesti Illatos úti állategészségügyi telepen, ahol vasárnap ismét örökbefogadó napot tartanak.

Az Állategészségügyi Szolgálat telepe tele van gazdára hosszú ideje reménytelenül váró állatokkal, ezért a szolgálat és a Doktorok az Állatokért Alapítvány (DOKTA) ismét örökbeadó napot szervez - közölték az szervezetek az MTI-vel.


Az új gazdák a kutyákat oltva, féregtelenítve, mikrocsippel, egészségesen fogadhatják örökbe 5000 forint térítési díj ellenében. A macskák örökbefogadása 2500 forint, ez az állatok mikrocsipjét és a veszettség elleni védőoltását tartalmazza. Továbbá a helyszínen lévő szervezetek felajánlásából az örökbe fogadott kutyákhoz egy bolha- és kullancs elleni csepegtető készítményt adnak ajándékba, a Vigyél haza Alapítvány a magánszemély által örökbe fogadott kutyák, a Macskamentők Alapítvány pedig a macskák ingyenes ivartalanítását vállalja. A helyszínen a telep munkatársai és a munkájukat segítő állatvédő szervezetek önkéntesei tanácsaikkal segítik a megfelelő állat kiválasztását.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.