A Toll-alma-ananász dal az internet legújabb sztárja: Videó!

YouTube alma zene ananász troll toll botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb őrült videóért rajong az internet. Ezt agyzsibbasztó alkotást azonban csak a legbevállalósabbaknak ajánljuk.

A Japánból érkező dal sikere koránt sem annyira átütő, mint Dél-Koreából származó elődjének, mégis lassan, de biztosan a csúcsra tör. Hihetetlen, de ezt az egyperces videót már több mint 7 és fél millióan láttak.

A net egyik legnagyobb trollkodását, a Pen-Pineapple-Apple-Pen

röviden csak PPAP nótát nem bonyolították túl:

Idegesítette a gyereksírás, halálra verte a kisbabát a drogos férfihttp://www.life.hu/news/20160928-idegesitette-a-gyereksiras-a-drogos-ferfit-halalra-verte-a-csecsemot-eletfogytig-tarto-bortont.htmlÉlettársa gyermekét verte meg a férfi, aki olyan súlyos sérüléseket okozott a kisbabának, hogy az belehalt. A korábban már többször büntetett férfi rendszeresen verte a nő másik gyermekét is, ennek ellenére vele élt az anya. News--Pesti hotelekben szálltak meg a párizsi merényletek résztvevőihttp://www.life.hu/news/20160928-budapesti-szallodakban-szalltak-meg-a-parizsi-merenylet-resztvevoi-salah-abdeslam-szervezo-haromszor.htmlBudapesten szálltak meg a párizsi merényletek résztvevői, amelyekben közel 150 ember vesztette életét. Salah Abdeslam, a szervező a Keleti pályaudvaron várakozó migránsok közül is választott maga mellé embereket. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoHatalmas sztár lett a gyönyörű hangú magyar papbólhttp://www.life.hu/news/20160928-hatalmas-sztar-lett-a-szombathelyi-eneklo-papbol-gombos-balintbol.htmlMár csaknem 130 ezren tekintették meg a szombathelyi papról készült videót, amelyben egy ifjú párt örvendeztet meg a Hallelujah című dallal. A pap csodás hangjától libabőrös lesz az ember! NewsOrigoMegszólalt a robbantásban megsérült taxis: „Három centin múlt az életem”http://www.life.hu/news/20160928-megszolalt-a-szombati-terez-koruti-robbantasban-megserult-taxis-nehany-centin-mult-az-elete.htmlA szombat éjjeli robbantásban a két rendőrön kívül egy taxis is megsérült, szerencsére csak könnyebben. A sofőr beszámolt a szörnyű éjszaka részleteiről, amit elmondása szerint soha nem fog elfelejteni. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoGrimaszbajnokok: 10 kutya, akik a legviccesebb fejeket vágjákhttp://www.life.hu/news/20160927-10-kutya-vicces-grimasszal-eppen-megprobaljak-elkapni-a-jutalomfalatot.htmlVicces fotósorozatot készített a fényképész, azt a pillanatot kapta el, amikor kutyák megpróbálnak ráharapni a levegőben repülő jutalomfalatra. Az ebek tekintete mindent elárul! News--Lakhatási problémái adódtak, majd nyert 25 millió forintot http://www.life.hu/news/20160927-titokban-lett-milliomos-judit-maradj-talpon-adasa-a-no-a-legjobb-pillanatban-nyert.htmlKiss Judit történelmet írt: ő lett a Maradj talpon! első női fődíjasa, és mindössze a negyedik játékos, akinek sikerült a vetélkedő csaknem öt adáséve alatt elvinnie a 25 millió forintos főnyereményt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.