Kiderült: hamis a felvétel, ami a 7 éve eltűnt lányról került elő

Forrás: Facebook/Missing Not Forgotten -
rendőrség Kayla Berg videó eltűnt nyomozás hamis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt került a hatóságok birtokába egy videó, amiről azt feltételezték, hogy egy 7 éve eltűnt lány szerepel rajta. A wisconsini rendőrség nyomozást indított az ügyben és kiderült, a felvételnek nincs köze az eltűnt Kayla Berghez.

Felkeltette a hatóságok figyelmét egy felvétel, amely a legnagyobb videómegosztó csatornára került fel. A videó a "Hi Walter, I got a new gf today!" azaz Szia Walter, ma új barátnőm lett" címet kapta, amit éppen a lány eltűnésének évében, 2009-ben töltöttek fel, a rendőrség pedig ennek kapcsán ismét elkezdett nyomozni az eltűnt lány ügyében.

Kayla Berg Forrás: Facebook/Missing Not Forgotten

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, a hatóságok úgy vélték, a felvételen Kayla Berg szerepel. A lakosság segítségét is kérték, hogy eldöntsék, valódi-e a videó. A nyomozás során kiderült, hogy az internetre felkerült felvétel 100%-ban hamis. Ezt a rendőrség a hivatalos Facebook-oldalán közölte a nyilvánossággal. Kiderült, hogy a videónak semmi köze nincs az eltűnt személyhez, annak szereplői színészek, és nem állt szándékukban megtévesztés, a hasonlóság valószínűleg csak a véletlen műve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.