Amerikai Egyesült Államok lövöldözés tüntetés Donald Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt embert meglőttek az Egyesült Államok északnyugati nagyvárosában, Seattle-ben szerdán este a Trump-ellenes tüntetések közelében - adta hírül a helyi tűzoltóság egy Twitter-üzenetben. A sebesültek közül kettőnek életveszélyes az állapota.

A seattle-i rendőrfőnök-helyettes, Robert Merner közlése szerint a lövöldözésnek nincs köze a tüntetésekhez, az elkövető személyes vitába keveredhetett, és ezért tüzelhetett. Az esetről ugyanakkor úgy számolt be Merner, hogy a lövöldöző az embertömegből vált ki, elsétált, majd visszafordult, és ekkor lőtt, utána pedig gyalog elmenekült.

Donald Trump ellen tüntetnek a Los Angeles-i városháza előtt Forrás: MTI/EPA/Euege Garcia


A rendőrség nem tudta elfogni, pedig egy percen belül a helyszínen volt a mentőkkel együtt, mivel a tüntetésekre felügyeltek a közelben.

Ne most hétvégén akarjunk kirándulni, nem lesz jó idő!http://www.life.hu/news/20161110-hetvegen-eros-szel-eso-minuszok-havaseso-ho-is-lehet.htmlMár nem sokat kell aludni, és ismét eljön a minden héten várva várt hétvége, ám az időjárás sajnos nem lesz kegyes. Jobb, ha a kirándulós programok helyett valamilyen beltéri elfoglaltságot tervezel! Eső, hideg és erős szél várható! News--Sokkoló dolgokat jósolt meg halála előtt az idős bolgár látnokhttp://www.life.hu/news/20161110-baba-vanga-bolgar-latnok-1996-ban-sokkolo-dolgokat-josolt-meg.htmlBaba Vanga mindent tudott: 1996-ban, 85 évesen a halála előtt olyan dolgokat jósolt meg évekkel előre, amik azóta meg is történtek. News--Kitalálod, ki játssza hamarosan Katalin hercegnőt?http://www.life.hu/news/20161109-charlotte-riley-jatsszak-katalin-hercegnot-az-uj-sorozatban.htmlHamarosan jön a BBC2 drámája, aminek egyelőre King Charles III. a címe, és már megvan, kik játsszák a royal family tagjait. News--Komoly büntetést kapott a férfi, aki savval vakított meg egy kislánythttp://www.life.hu/news/20161109-komoly-buntetest-kapott-a-ferfi-aki-savval-vakitott-meg-egy-kislanyt-iranban.htmlMegvakítottak egy iráni tolvajt, amiért az savat öntött egy 4 éves kislány arcára. A gyermek elveszítette a látását. Ebben az évben ez volt a második alkalom, hogy Irán szigorúan beváltotta a szemet szemért büntetést, ami egyébként kiszabható az Iszlám Államban is. News--Bútornak képzeli magát egy nő: imád fotel lennihttp://www.life.hu/news/20161109-butornak-kepzeli-magat-egy-no-olympia.htmlVannak, akik bélyeget gyűjtenek, világsztárokért rajonganak, másoknak az utazás a mániája. Ám a 17 éves Olympia legfőbb foglalatossága az, hogy bútorként álldogál a lakásban. News--Bekokainozva gázolt egy nő Zuglóban, majd beugrott műszempillát rakatnihttp://www.life.hu/news/20161109-zugloi-gazolas-a-sofor-kokaint-fogyasztott-az-aldozat-a-helyszinen-meghalt.htmlLapinformációk szerint hétfőn, egy kölcsönkért luxusautóval ütött el egy idős embert, majd továbbhajtott egy nő Zuglóban. A férfi a helyszínen életét vesztette. Az elkövetőt két órával később fogták el a rendőrök egy szépségszalonban, ahol épp műszempillát csináltatott.NewsThinkstock




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.