Megszólalt az eltűnt kislány édesapja: szerinte sakkban tartják a lányát

Forrás: Police.hu -
eltűnt apa Csüllög Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy hónapja tűnt el a 15 éves Csüllög Andrea, családjának azóta se éjjele, se nappala. Kiderült, hogy valószínűleg a 4-es metrón késsel fenyegető férfival lehet a lány, akit az apja szerint sakkban tartanak.

Október elején veszett nyoma a 15 éves Csüllög Andreának, családja azóta keresi őt reménykedve. A rendőrség eddigi erőfeszítései eredménytelenek voltak, még nem sikerült a fiatal nyomára bukkanni. A tini valószínűleg a szeptember elején a metrón késsel fenyegetőző Gáll Dániellel tűnhetett el, aki ellen elfogatóparancs van érvényben.

Megszólalt az eltűnt kislány édesapja: szerinte sakkban tartják a lányát Forrás: Police.hu

A lány édesapja Andrea fotójával járja a várost, hátha valaki felismeri a gyermekét. Reménykedik, hogy mihamarabb hazatér hozzájuk a kislány.

"Nem kívánom senkinek azt, amin keresztülmegyünk.

Minden akkor kezdődött, amikor a lányom megismerte ezt a fiút. Mindenki láthatta azon a videón, mire képes ez az ember" - mondta a Blikknek az apa, aki elárulta, szerinte a lánya két nappal azután tűnt el, hogy Gál Dániel a 4-es metrón késsel fenyegette volna az utasokat. Az apuka meggyőződése szerint sakkban tartják a lányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.