Borzalmas levelet írt egy férfi Madeleine McCann ügyében

Forrás: Origo -
News gyerekrablás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan egy évtizede, hogy Madeleine McCann eltűnt a családi apartmanból Portugáliában, ám a hatóságok még mindig keresik a kislányt. Nemrég újabb dolgok derültek ki az üggyel kapcsolatban. 

Madeleine McCann 2007 májusában tűnt el a lakásukból, és azóta rengeteg verzió látott napvilágot arról, hogy mi történhetett a kislánnyal. Valószínűleg már nincs sok remény arra, hogy a most 13 éves kislány élve előkerül, ám nyomok mindig akadnak az eltűnésével kapcsolatban.

Madeleine McCann Forrás: Origo

Pár hete derült ki, hogy a Scotland Yard komolyabb összeget kapott arra, hogy tovább foglalkozzanak a kis Madeleine ügyével. A nyomozók szerint a kislányt emberrablók szakították el szüleitől 2007-ben. Egy európai emberkereskedő banda állhat a háttérben, akik fotókat is készítettek a kislányról az eltűnése előtt.

Ezt az elméletet támasztja alá az a levél is, amit a pedofil Raymond Hewlett azelőtt írt, hogy meghalt volna rákban. A férfi is a gyanúsítottak között volt, ugyanis többször ült már börtönben kiskorú megrontásáért, de sosem sikerült bizonyítani, hogy ő a felelős Madeleine eltűnéséért.

A férfi a fiának írta a levelet, amiben az állt, hogy Maddie-t olyan embereknek adták el, akiknek hatalmas vagyonuk van, de nem lehet saját gyerekük.

Hewlett azt is leírta, hogy nincsen köze a gyerek elrablásához, egy portugál cigány barátja vallotta be neki, hogy ő vitte el a kislányt egy banda megbízásából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.