A járdán gázolták halálra az ismert magyar meteorológust

Forrás: Dreamstime -
gázolás meteorológus Rábai Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert meteorológus, humánökológus, könyvszerző, képviselő valamint az atlétikai szövetség tagja, Rábai Attila, a névnapján délelőtt is futni indult, nem messze a házunktól, a járdán elgázolta egy személyautó, a kórházban sajnos nem tudtak segíteni rajta, délután elhunyt - tudatta mély fájdalommal Rábai Attila özvegye, Rosta Erzsébet.

"Csengettek és a kapu előtt két rendőr állt. Azt mondták, hogy a férjemet egy súlyos baleset érte, mire én csak annyit tudtam kérdezni: ugye életben van? Alig pár órával később feladta a harcot" - idézte fel megtörtént az ismert meteorológus özvegye a Blikknek.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

Úgy tudni, a méltán elismert sportoló, tanár, meteorológus életéért hat órán át küzdöttek a tragikus baleset után, de nem tudták megmenteni.

"Soha az életbe nem fogom elfelejteni azt a napot, éppen a névnapján történt a tragédia. Csengettek és a kapu előtt két rendőr állt. Azt mondták, hogy a férjemet egy súlyos baleset érte, mire én csak annyit tudtam kérdezni: ugye életben van? Alig pár órával később feladta a harcot,

szinte az összes csontja eltört, jóformán mindene megsérült. Összetörtem, szörnyen hiányzik

- csuklott el a hangja Erzsébetnek, ahogy minderre visszaemlékezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.