Kilenc sérültje van a kínai körhintabalesetnek: Videó!

Forrás: AFP -
Körhinta Kína baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettenetes videó került fel az internetre, amelyen egy vidámparki balesetet nézhetünk meg. A felvétel futótűzként terjed az interneten.

Kínában, a Kanszu tartományban rendeztek vásárt, illetve építettek fel egy mobil vidámparkot is a szórakozni vágyók számára. Ám az önfeledt mókázás valóságos katasztrófába csapott át, amikor az emberekkel teli körhinta váratlanul a földbe csapódott.

A játék aznap már rengeteg kört futott, ezért nem tudni, hogy pontosan mi okozta a katasztrófát. Egyszer csak hatalmasat roppant, majd a hinta a fedélzeten ülő emberekkel együtt a talajba fúródott. A következő képkockákon már csak rendőrautók fényét látni, és a hömpölygő tömeget.

Az értesülések szerint kilencen sérültek meg a baleset során, és sokak szerint azért nem történt nagyobb baj, mert a hinta mindössze néhány méter magasságban volt a földtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.