Pornószínésznő lett a börtönviselt egykori tanárnőből

Forrás: Facebook/Mary Beth Haglin -
pornószínésznő börtön szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen fordulatot vett a fiatal lány élete: tanárnőként dolgozott, de később a pornóiparban kötött ki. 

Mary Beth Haglin tanárnőként dolgozott egy washingtoni középiskolában, ám tanári pályafutása nem volt túl hosszú életű, miután kiderült, hogy az egyik 17 éves diákjával rendszeresen szexuális kapcsolatot létesített. Egy másik diák buktatta le a szerelmeseket, Mary Beth pedig bevallotta a viszonyt, sőt azt is elárulta, hogy hol randevúzgattak.

Mary Beth Haglin Forrás: Facebook/Mary Beth Haglin

"Szexeltünk, szinte mindennap. Az ő autójában, az én autómban, sőt még a szülei lakásán is" – mesélte az extanárnő.

A fiatal nő ezek után természetesen elveszítette az állását, és 15 hónapra börtönbe került. Ezután azonban szakmát váltott, és úgy tűnik, megtalálta a helyét a világban.

Először csak táncosnőként dolgozott, később azonban belekóstolt a pornóiparba is. Videóit már az interneten is meg lehet nézni, és Mary Beth egyáltalán nem szégyenkezik a múltja és a jelenlegi állása miatt sem – írta meg a Daily Star.

Lelkész lett az egykor sikeres pornószínésznőből

Nem is gondolnánk, hogy a hit ereje milyen komoly döntésekre tudja sarkallni az embert. Ez a nő teljesen megváltoztatta az életét, miután felfedezte önmagában Istent. Olvass tovább itt...
Kilenc sérültje van a kínai körhintabalesetnek: Videó!http://www.life.hu/news/20170313-korhintabaleset-tortent-kinaban.htmlRettenetes videó került fel az internetre, amelyen egy vidámparki balesetet nézhetünk meg. A felvétel futótűzként terjed az interneten. NewsAFPBedrogozva erőszakolta meg tini lánya barátnőit az apa http://www.life.hu/news/20170313-bedrogozott-tiniket-eroszakolt-meg-az-apa.htmlEgy 42 éves ausztrál férfi erőszakolta meg tinédzserkorú lányának barátnőit, miután droggal és alkohollal kábította el őket. NewsOrigo5 hónapos csecsemőt választott el az anyjától egy buszsofőr http://www.life.hu/news/20170313-kisbabat-valasztott-el-az-anyjatol-egy-pesti-buszsofor.htmlHihetetlen okból került utcára a kisbaba, míg az édesanyja a buszon rekedt. A sofőr hiába tudott mindenről, különösen kegyetlenül viselkedett. News--További két halálos áldozata a guatemalai tűzesetnekhttp://www.life.hu/news/20170312-tovabbi-ket-halalos-aldozata-van-a-fiatalkoruak-intezeteben-keletkezett-tuzesetnek-guatemalaban.htmlTovábbi két fiatal lány vesztette életét a kórházban szombaton Guatemalavárosban, ezzel 39-re emelkedett a három nappal korábban egy fiatalkorúak állami intézetében keletkezett tűz halálos áldozatainak száma. News--Széklettel dobálták meg, és emberi agyat kóstolt a riporterhttp://www.life.hu/news/20170311-szeklettel-dobaltak-meg-es-emberi-agyat-kostolt-a-riporter-hindu-szekta.htmlA CNN riportere egy apró hindu szektáról készített riportot, és kipróbálta a legvadabb szokásaikat. News--Hegyesre reszelt fogak, kinyújtott ajkak - A legdurvább testmódosításokhttp://www.life.hu/news/20170311-hegyesre-reszelt-fogak-kinyujtott-ajkak-a-legdurvabb-testmodositasok.htmlAz emberekben évezredek óta él a vágy, hogy megváltoztassák a testüket, egyes törzsek tagjai még mindig brutális módon sanyargatják magukat. Erős fotók következnek. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.