30 rendőrrel bújt ágyba egy 19 éves lány: Fotó!

Forrás: Facebook -
tinilány szex rendőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 19 éves tinilány szexuális kapcsolatot létesített 30 rendőrrel, akik mind a lány édesapjának kollégái voltak. 

Jasmin Abuslin 16 éves kora óta árulta a testét, három év alatt 30 rendőrrel bújt ágyba. A férfiak mind Jasmin édesapjának kollégái: az apa az oaklandi rendőrkapitányság diszpécsereként dolgozik.

A lány titkos élete akkor került nyilvánosságra, amikor

az egyik rendőr öngyilkosságot követett el,

miután a lány megfenyegette, hogy elárulja, mit művelnek ők ketten. Azonban Jasmin magától jelentkezett, amikor megtalálták a férfi holttestét.

Így nézett ki Jasmin, amikor még aktívan foglalkozott a prostitúcióval Forrás: Facebook

Ekkor elárulta, hogy a vendégei gyakran buzdították a prostitúció folytatására, sőt olyan rendőr is akadt, aki úgy viselkedett, mintha ő futtatná a lányt. Hotelekhez vitte Jasmint, és azt is megszabta, hogy milyen ruhákat viseljen „munkaidőben”.

Jasmin emellett drogfüggő volt, így volt olyan rendőr, aki a szexuális szolgáltatásért cserébe felajánlotta, hogy elvonókúrára viszi őt. Az ügy kirobbanása után Jasmin beperelte a várost, amiért modernkori rabszolgaként viselkedtek vele, ezért pedig nem kevesebb, mint 1 millió dollár kártérítést kapott - írta meg a DailyMail.

Durva részleteket árult el egy egykori prostituált (18+)

Az ember azt gondolná, hogy pontosan tudja, milyen lehet prostituáltnak lenni. Most azonban kiderült, hogy olykor felfoghatatlan felkéréseket kapnak a kuncsaftoktól. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.