Brutális felvétel: Így csapott le a légzuhatag Esztergomra

vihar időjárás légzuhatag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Légzuhatagnak nevezzük azt a jelenséget, amikor egy hatalmas zivatart légáramlás előz meg. Ez látható a videón is, ami Esztergomnál készült tegnap, május 31-én.

A félelmetes jelenséget az Időkép.hu kamerája rögzítette tegnap Eszergomnál: először csak annyi látható, hogy beborul az ég, aztán pillantokkal később már mindent letartol a szürkeség, eléri a várost a légzuhatag. A videó egyszerűen hátborzongató, világvége hangulatot idéz.



Lefeküdt az apjával egy lány, hogy az ne házasodjon meg (18+)http://www.life.hu/news/20170601-lefekudt-az-apjaval-egy-hongkongi-lany-hogy-az-ne-hazasodjon-meg-18.htmlHonkongban történt a szörnyű eset: a fiatal lány azt próbálta megakadályozni, hogy az apja elvegye a barátnőjét. NewsThinkstockSaját szexvideóját töltötte fel a Facebookra egy férfihttp://www.life.hu/news/20170531-szexvideojat-tette-kozze-a-facebookon-egy-ferfi.htmlEnnél jobban talán nem is lehet megalázni egy nőt. Vajon mit követett el, hogy ezt érdemelte a férfitól? NewsThinkstockFelrobbantotta a stúdiót a 12 éves hasbeszélő kislány, Darci Farmerhttp://www.life.hu/news/20170531-a-12-eves-hasbeszelo-kislany-darci-farmer-produkcioja-americas-got-talent.htmlAz egész stúdió és a zsűri is állva tapsolt a 12 éves Darci Farmer előadása után az Americas's Got Talent tehetségkutató válogatásán. Egyszerűen elképesztő, mire képes ez a törékeny gyermek. NewsOrigoFelrobbant egy vízvezeték Kijevben - Videó!http://www.life.hu/news/20170531-felrobbant-egy-vizvezetek-kijevben.htmlBiztonsági kamerák rögzítették azt a pillanatot, amikor Kijevben egy parkoló alatt húzódó vízvezeték az égbe repítette az aszfaltot. News--Újra munkába állnak a robbantásban megsérült járőrökhttp://www.life.hu/news/20170531-ujra-munkaba-allnak-a-robbantasban-megserult-rendorok.htmlA Teréz körúti robbantásban megsérült két járőr hamarosan újra munkába áll. Szabina és László felépülése 8 hónapig tartott, elfelejteni soha nem fogják azt a napot. Utoljára nyilatkoznak most érzéseikről, a jövőben csak dolgozni szeretnének. Június 1-től folytatják a munkájukat. News--Újra munkába állnak a robbantásban megsérült járőrökhttp://www.life.hu/news/20170531-ujra-munkaba-allnak-a-robbantasban-megserult-rendorok.htmlA Teréz körúti robbantásban megsérült két járőr hamarosan újra munkába áll. Szabina és László felépülése 8 hónapig tartott, elfelejteni soha nem fogják azt a napot. Utoljára nyilatkoznak most érzéseikről, a jövőben csak dolgozni szeretnének. Június 1-től folytatják a munkájukat. News--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.