Időjárás: hidegfront, eső és szél várható

Fotó: Polyák Attila - Origo -
eső időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A száraz időt már nem élvezhetjük sokáig, hamarosan ugyanis beköszönt a csapadékos időszak.

Már pénteken sem lesz mindenhol csapadékmentes az idő, az ország DNy-i felén gomolyfelhőre, elszórtan záporokra és zivatarokra számíthatunk. Az északkeleti tájakon viszont sok napsütés várható, ott kicsi az esély csapadékra. 25 és 30 fokos nyári idő lesz. Szombaton délen, délnyugaton fordulhat elő zápor, zivatar, viszont ennek ellenére 30 fokos hőség lesz.

Újabb eső várható - Képünk illusztráció Fotó: Polyák Attila - Origo

Vasárnap estétől kezdődnek a nagyobb záporok, zivatarok, hétfőn pedig már hajnalban és az estó órákban is eshet. Az igazi felhőszakadás azonban kedden lesz, a záporok és zivatarok még szerdán is folytatódnak. Hidegfront várható erős széllel, a maximumhőmérséklet pedig 20 fok körül alakul majd - írja a Köpönyeg.hu.

Élet az Instagramon- Fotók!http://www.life.hu/news/20170602-instagram-fotok-fura-osszeallitas.htmlAz Instagram népszerűsége már-már a Facebookéval vetekszik. Emberek millió töltögetik fel fotóikat, kortól és nemtől függetlenül. Éppen ezért lehet az, hogy böngészve a képek között, találhatunk elképesztő, meghökkentő, sokszor ijesztő, de persze cuki és vicces összeállításokat is. Ezekből szemezgettünk... News--30 rendőrrel bújt ágyba egy 19 éves lány: Fotó!http://www.life.hu/news/20170601-harminc-rendorrel-fekudt-le-egy-tinilany.htmlEgy 19 éves tinilány szexuális kapcsolatot létesített 30 rendőrrel, akik mind a lány édesapjának kollégái voltak. NewsOrigoBrutális felvétel: Így csapott le a légzuhatag Esztergomrahttp://www.life.hu/news/20170601-legzuhatag-csapott-le-esztergomra-video.htmlLégzuhatagnak nevezzük azt a jelenséget, amikor egy hatalmas zivatart légáramlás előz meg. Ez látható a videón is, ami Esztergomnál készült tegnap, május 31-én.NewsOrigoLefeküdt az apjával egy lány, hogy az ne házasodjon meg (18+)http://www.life.hu/news/20170601-lefekudt-az-apjaval-egy-hongkongi-lany-hogy-az-ne-hazasodjon-meg-18.htmlHonkongban történt a szörnyű eset: a fiatal lány azt próbálta megakadályozni, hogy az apja elvegye a barátnőjét. NewsThinkstockSaját szexvideóját töltötte fel a Facebookra egy férfihttp://www.life.hu/news/20170531-szexvideojat-tette-kozze-a-facebookon-egy-ferfi.htmlEnnél jobban talán nem is lehet megalázni egy nőt. Vajon mit követett el, hogy ezt érdemelte a férfitól? NewsThinkstockFelrobbantotta a stúdiót a 12 éves hasbeszélő kislány, Darci Farmerhttp://www.life.hu/news/20170531-a-12-eves-hasbeszelo-kislany-darci-farmer-produkcioja-americas-got-talent.htmlAz egész stúdió és a zsűri is állva tapsolt a 12 éves Darci Farmer előadása után az Americas's Got Talent tehetségkutató válogatásán. Egyszerűen elképesztő, mire képes ez a törékeny gyermek. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.