Készülnek a lakosok Floridában a hurrikánra - Fotó

Florida hurrikán Irma hurrikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
248 kilométeres sebességgel száguld az Irma hurrikán Florida partjai felé, ahol a lakosok fejvesztve rohannak a boltokba, és felvásárolnak, amit csak érnek.

Állítólag az 5-ös erejű hurrikán 4-es re csökken, mire eléri az USA partjait, de még így is komoly károkat tud okozni. A floridaiak már felkészülten várják a hurrikánt: korábbi tapasztalataik mellett az évente frissülő hurrikán zsebkönyv is a segítségülre lehet.

Hurrikán zsebkönyv Forrás: Osceola

A turisták meglepődve tapasztalhatják, ha vásárolni mennek, hogy a bevásárlóközpontok polcai üresek. A helyiek ugyanis mindent felvásároltak félelmükben - erről számol be az éppen Floridában tartózkodó V. Viktória is, aki meglepő képet készített a Walmart áruház polcairól.

Üresen tátonganak a polcok a floridai áruházakban Forrás: Facebook/Varga Viktória

"Hatalmas sor áll a benzinkutaknál, hogy a kocsiban mindig legyen elég benzin. Elfogytak a generátorok, de valahol a farostlemezek is, amivel beszögezik az ablakokat, ajtókat. A lakosokat kérik, hogy legyen elég vizük, élelmük, és iratkozzanak fel a helyi facebook/twitter közösségbe, hogy tudják követni az eseményeket" - árulta el Viki.

Az élelmiszer, és víz fogy leginkább Forrás: Facebook/Varga Viktória
Egy nő holttestére bukkantak Nagykanizsánhttp://www.life.hu/news/20170907-gyilkossag-nagykanizsan.htmlHoltan találtak egy 44 éves nőt csütörtök délelőtt Nagykanizsán, a Csányi utca járdáján. Gyilkosság történt, a gyanúsítottat a közelben elfogták - erősítette meg az MTI helyszíni információját a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.NewsThinkstock17 éves diákjával szexelt az 52 éves tanár http://www.life.hu/news/20170907-35-evvel-fiatalabb-tanitvanyaval-szexelt-a-tanarno.htmlSaját gyermekei jelentették fel a tanárnőt, aki egy 17 éves diákjával került szexuális kapcsolatba. News--Borsodnádasdi gyilkosság: Döntött a bíróság Csenge gyilkosának sorsárólhttp://www.life.hu/news/20170907-borsodnadasdi-gyilkossag-dontott-a-birosag-csenge-gyilkosanak-sorsarol.htmlA Miskolci Törvényszék csütörtökön délelőtt hozott ítéletet B. Roland sorsáról. News--Zápor, zivatar, szél is lehet csütörtökönhttp://www.life.hu/news/20170907-zapor-zivatar-szel-csutortokon-idojaras.htmlEzeken a területeken jöhet zápor, zivatar és kellemetlen szél csütörtökön. News--Tűzoltók mentették ki a lány beszorult ürülékét http://www.life.hu/news/20170906-eldugult-a-vece-majd-a-lany-is-beszorult.htmlA világ legkínosabb első randija került fel a netre, amit nem lehet eltitkolni az internet népe elől. NewsOrigoMeztelenül táncolt az utcán egy orosz nő: Videó! (18+)http://www.life.hu/news/20170905-egy-orosz-no-tancolt-meztelenul-az-utcan.htmlFelfoghatatlan videó került fel nemrég a netre egy nőről, akinek láthatóan nincsenek gátlásai. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.