Szembenézett az Irma hurrikánnal Juston Drake: Videó!

Juston Drake Irma hurrikán viharvadász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen videó került fel a netre, amelyben egy viharvadász mutatta be testközelből, hogy mit is tud az Irma hurrikán.

Az Irma hurrikán a közelmúltban lecsapott Floridára, és ami az útjába kerül, azt könyörtelenül magával vitte. Sokan már előre elmenekültek az otthonaikból, biztos, védett helyre húzódtak némi hideg élelemmel.

Mi, akik szerencsére ezzel nem találkozunk, talán nem is tudjuk elképzelni milyen pusztítást okozhat egy ilyen természeti csapás, ám Juston Drake most megmutatta nekünk a megrázó valóságot. Az amerikai meteorológus a legnagyobb vihar közepén szállt ki a kocsijából, hogy megmérje a szél aktuális sebességét.

A mért adatok szerint 188km/h-ás széllökések voltak, de Drake állítja, hogy ennél erősebbek is biztosan előfordulnak. A viharvadász egy paintball maszkot húzott, hogy védje az arcát.

Folyamatos élő közvetítés Floridából

A CNN folyamatos élő közvetítésben tájékoztatja a nézőket arról, hogy a hurrikán éppen merre tart, illetve az érintett területekről, és egyéb fontos részletekről is. Az online adást itt tudod megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.